Nu är det dags för revansch
2017-12-27 10:44
Anton Blickhammar mot Ystads IF. Foto: Bildbyrån
Matchen mot OV Helsingborg är nu nerpackad och glömd. Allt fokus riktas mot torsdagens heta derby mot Ystads IF. Vi har mött YIF två gånger den här säsongen och förlorat båda. Hemmaförlusten i höstas kan man ta, det var en jämn och bra handbollsmatch mellan två lag som kunde slutat hur som helst. Nu drog Ystad det längsta strået och det var säkert rättvist.

Senaste mötet var för bara någon vecka sedan i Ystad. Förlusten i den matchen har vi betydligt svårare att smälta. Den matchen vann inte Ystad av egen kraft, den fick dom till skänks. Sällan eller aldrig har ett bortaspel sett så bra ut som det gjorde i drygt 40 minuter. Därefter gjorde vi dock spelval som vi inte tränat på, en rad tekniska fel, och tog avslut när övriga kamrater inte var med på noterna och Ystad bjöds in på ett mycket onödigt sätt.


Besvikelsen efter den matchen var monumental. Stian lär inte behöva peppa laget något nämnvärt inför matchen i Baltiska hallen. Grabbarna är professionella idrottsmän och vet precis vad det handlar om över 60 minuter när domarparet blåser till spel.


Det kommer bli tätt, jämnt och säkerligen hett. Det är förutom ett prestigeladdat Skånederby tillika en toppmatch i landets högsta serie. Vi hoppas på mycket folk. Dra ihop kompisgänget och ta med familjen, släkt och vänner. Bättre idrott än så här bjuds inte i Malmö under vinterhalvåret!


Programblad och vår nya radiospot finner du nedan.


Programblad Ystads IF_2.pdf »


HK Malmö_Profil_20s.mp3 »
Nyhetsarkiv
Där satt den!2017-12-28 22:31
En seger i julklapp2017-12-19 21:57
 
KÖP DIN BILJETT HÄR
HANDBOLLSLIGAN
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
LIGASPONSORER
MEDIAPARTNERS