Om klubben

HK Malmö bildades 2007 och vi har snabbt etablerat oss i toppen av svensk handboll på herrsidan och nu är vi beredda på att ta nästa steg. År 2017 gick HK Malmö och Dalhems IF ihop och på så sätt har vi fått både ett herrlag och ett damlag på seniornivå samt 20-talet ungdomslag både på pojk- och flicksidan.

 

Vi har ett aktivt arbete i Malmös skolor där vi rekryterar barn och ungdomar, vi har även ett lag för personer med funktionshinder. HK Malmö är också den part som har hand om handbollsgymnasiet och vi är med i Malmö Idrottsakademi för att våra elitaktiva ska få ett optimalt stöd och kunna kombinera idrott med studier samt få karriärvägledning. Malmöspelen, handball in the park, är namnet på den grästurnering som vi arrangerar varje år i maj. Vi är även en viktig samhällsaktör och vårt arbete för integration och inkludering går utanför kommungränsen och inkluderar nu även Burlövs kommun vilket är roligt.

 

Vi ÄR vår värdegrund. Det innebär att vi alla spelar I SAMMA LAG - PÅ PLANEN, PÅ BÄNLEN, PÅ LÄKTAREN. För oss är det viktigt att vi är och uppfattas som en hel förening. Samtidigt vill vi bli mer professionella i vårt arbete. Detta innefattar ett nytt gemensamt kansli som ska ge stöd och stöttning till ledare, spelare och alla medlemmar.

 

Att bygga relationer är vi bra på i HK Malmö. Vi blev 2017 belönade av handbollsligan för vårt arbete med våra sponsorer och samarbetspartners genom utmärkelsen ”Handbollsveriges mest nöjda sponsorer”.

 

Vi har en vision om att år 2022 ha ett damlag i SHE. Senast år 2022 är även målet att vårt herrlag ska ha tagit ett efterlängtat SM – guld. I HK Malmö når vi elit genom ungdomsbredd. HK Malmö ska vara hela Malmös angelägenhet. Tillsammans lyfter vi Malmö och Malmöhandbollen.

Dokument

 
KÖP DIN BILJETT HÄR
HANDBOLLSLIGAN
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
LIGASPONSORER
MEDIAPARTNERS