Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Pojkar 03
Välkomna till HK Malmö P03Vi är det senast tillkomna laget i HK Malmös växande ungdomsverksamhet.


Våra killar har precis avslutat säsongen med att spela USM finalerna i Malmö. Det var en härlig upplevelse både på och utanför plan. USM finalerna 2018 gav oss blodad tand och en naturlig målsättning för framtiden. 


HK Malmö P03 är laget för alla som vill se hur långt man som individ och lag kan komma i sin handbollsutveckling.


Med glädje, delaktighet och viljan att bli bättre som handbollsspelare bygger vi vårt lag.


Vill du vara en del av HK Malmö P03:s framtid, hör av dig till oss.    


Våra träningstider 2018-2019 är:


Måndagar  17.00 - 18.30   Baltiska Träningshallen


Torsdagar  17.00 - 18.30    Baltiska Träningshallen


Göteborg Cup
2018-09-19 11:09


Göteborg Cup blev säsongens första tävlingsmatcher inomhus för P03. Ett utmärkt tillfälle att i konkurrens med många av Sveriges bästa P03 lag spela igång säsongen efter försäsongsträning och träningsmatcher. 24 lag ställde upp i P03 klassen. 


Ett stabilt försvarsspel med glimrande målvaktspel innebar att vi släppte in 7,5 mål/match i de sex matcherna vi spelade. Bra grund att stå på när vi får jobba med lite detaljer i försvarsspelet.


Överraskande bra fart och härliga spelidéer i vårt anfallsspel så här tidigt på säsongen. Märks att klister och större boll gynnar alla våra spelare som har bra grundteknik. Just nu går handbollsutvecklingen väldigt fort för många P03 spelare i Sverige.


Efter gruppseger vann vi 1/8-del och kvartsfinal för att förlora semifinalen med en boll. Alltid surt att missa finalen med en boll, men än en gång bekräftar P03 HK Malmö att vi tillhör de bästa lagen i vår åldersgrupp och ser fram emot en spännande säsong.


Slutspelsmatcherna visar att kvalité och fart i kombination med mycket kämpa och moral gör oss starka som lag.


I denna turnering hade vi förmånen att ha med oss fem duktiga spelare från P04. Amadeus, Axel, Filip, Isak och Timothy var exemplariska både på och utanför plan. Mycket roligt att få lära känna Er.


Nu ser vi fram emot seriespel och USM.

 

Åhus Beach
2018-07-19 07:45


P03:s erfarenhet av beachhandboll är blygsam och uppladdningen till Åhus Beach bestod av EN träning med halva laget. Därför satte vi målsättningen att först och främst se Åhus som en teambuilding aktivitet och varje match som ett träningspass för att växa in i turneringen.


Men redan första dagens matcher visade att killarna i P03 har en härlig vinnarinstinkt inte minst i cuper och USM spel.


Ett kompakt försvarsspel med bra målvaktsspel la grunden för ett variationsrikt och klokt anfallsspel med hög avslutsprocent. 


Detta gav vinster mot Guif, Bankeryd och ett frustrerat Aranäs som det var extra skönt att slå efter förlusten i steg 5. Två jämna matcher mot Eslöv och Kristianstad gav oavgjort mot Eslöv och en 2 målsförlust mot Kristianstad. 


Dag 1 avslutades med ett välförtjänt och nödvändigt bad sent på kvällen som aldrig ville ta slut. Vinnarinstinkten under dagen byttes mot lek och skoj i havet.


Dag 2 spelade vi 4 matcher i gruppen som alla vanns komfortabelt mot Alingsås, Sölvesborg, H43 och Cliff. Detta betydde att vi blev 2:a i gruppen med 10 lag, efter 7 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. 


I A-slutspelet startade vi mot Eskil i 1/16 delen och vann tryggt. Sen väntade ytterligare ett Kristianstad lag i 1/8 delen.


Matchen mot Kristianstad började mindre bra där de spelade ett snabbt spel och var kliniska i sina avslut. Vi missade några avslut och fick 3 mål bortdömda för övertramp och kom i ett besvärligt 3 målsunderläge. Inte lätt att hämta in i de korta 10 min matcherna, men killarna visade en härlig beslutsamhet och tro på vårt grundspel. Bättre försvarsspel och några härliga målvaktsräddningar innebar att vi hade 10-10 med mindre en minut kvar av matchen. Kristianstad var skakade och vi kände vinnarkänslan, men Kristianstad visade också klass när de gjorde 11-10 och i det avslutande sekunddramat lyckades vi inte göra mål.


Skillnaden mellan att åka ut i 1/8 del och att gå hela vägen var flera mycket jämna matcher i kvart, semi och final.


Nu har vi än en gång bevisat att vi är i nivå med topplagen och nästa målsättning bör vara att vi tar oss förbi topplagen.


Åhus Beach 2018 är slut och vi är mycket nöjda med det sportsliga resultatet, vilket ger blodad tand för nästa års Åhus.


Den viktigaste målsättningen med Åhus var teambuilding och killarna visade både som individer och grupp att vi har kommit väldigt långt i att bygga laget starkt baserat på glädje och respekt för varandra.


Vi vill passa på att tacka våra underbara värdar Sven och Helle som inkvarterade oss i Åhus. 


Stort tack även till Sten och Camilla som skötte logistik och mat med den äran.  


Vilken härlig start på säsongen 2018-19.


Träningstider 2018-2019
2018-07-07 12:32


Våra träningstider 2018-2019 är:


Måndagar  17.00 - 18.30   Baltiska Träningshallen


Torsdagar  17.00 - 18.30    Baltiska Träningshallen


Träningsstart måndag 6 augusti
Träningsläger i Kroatien
2018-06-29 09:55
Andra pristagare i turneringen :)

Träning, sol, bad, slitna kroppar, 9-11 träningspass, matcher, intryck, uttryck, brudar, blåsor, hosta, ömmande muskler, skratt, inga tårar.

 

Så skulle vi kunna sammanfatta dessa dagar i Kroatien, ett Kroatien som visat sig från sin bästa sida. Sol och värme det mesta av tiden. Förväntan som visade sig i ögonen på killarna redan på Kastrup. Som har uppfyllts med tuffa, hårda och lekfulla träningar med välutbildade kroatiska tränare.

Boendet var över förväntan, bra rum, bra mat, bra personal, bra möjligheter till aktiviteter mellan och efter träningar. Maten har imponerat, nya rätter till nästan varje måltid.


Ligger här i sängen och firar midsommar med regn utanför dörren. Jag passar då på att försöka samla tankarna och kanske framförallt intrycken från veckan som gått. Jag känner att jag inte vill resa hem, jag vill ha mer intryck, mer input och kanske framförallt - era ungdomar är så trevliga att man vill stanna en vecka till med dem.


Deras kroppar hade dock inte klarat en vecka till som Mia föreslog igår. Nu gäller det att komma hem och vila ett par dagar sen är det är dags att köra igång sommarträningen igen. En viktig lärdom av lägret -skall man orka detta så gäller det att vara förberedd fysiskt.


Saknar jag sillen, potatisen och gräddfilen? Inte en chans...


Just fysiken är det som vi måste jobba med, vilket vi börjat med nu. Efter femte, sjätte passet här så började de slitna kropparna göra sig påminda. Voltaren och is har använts, tejpningar så att det gått mer tejprullar än toarullar.


Viktiga lärdomar om vikten av att dricka rätt före, under och efter träning. Äta rätt och äta vid alla måltider. Kost, vila och dricka har blivit ledord, fler verktyg att lägga i verktygslådan. Vikten av ovannämnda.


Erfarenheterna av att köra ett extrempass i 35C värme utomhus på asfalt, att kriga på när orken tryter, huvudet säger nej, men att pressa kroppen det där lilla extra ändå. När det är lite tungt i löpspåret så kan de tänka tillbaka på vad de klarat av här. En bra motivation!


Vad är jordgubbar och grädde i jämförelse med detta?


Tuffa tränare med Balkan-metodik, du får veta när du gör fel och du får veta när du gör rätt, You suck blandas med zuper och brava. En stukning? Is it broken? No, good you can train. Nej jag överdriver inte. Mentaliteten är så, högt och lågt. Gör du inte jobbet så får du veta det, gör du jobbet så får du veta det med.


Man kan tycka vad man vill om det men killarna har gett allt (nästan hela tiden), våra killar kan gå med höga huvuden. Visst har tränare kommenterat våra killar med men de har gjort vad de skall, nästan alltid. Målvaktstränaren tystade Gabriel med en blick. Han gjorde fel, han gjorde för mycket, tränaren tittade på honom sen gjorde Gabriel rätt. Då fick han beröm, lyssna - utför.


Framförallt är nyckelordet lyssna. Ge 110% i alla övningar, gör man misstag så är det inga problem så länge du inte maskar. Maskar du så får du veta det. Be era ungdomar berätta om en tränare och en plaststol. Eller, you can

Besök av Hanna och Robert
2018-05-21 21:40


Idag fick P03 besök av Hanna Jakobsson och Robert Månsson efter vår träning. 


Killarna fick information och möjlighet att ställa frågor om handbollsgymnasiet. 


Hanna och Robert gav också killarna goda råd och tips om vad som är viktigt för deras handbollsutveckling de närmaste åren.


Råden om hur viktigt det är med rätt styrketräning kombinerat med bra kost och sömn var väldigt nyttigt för killar i 15 års åldern.


Stort tack till Hanna och Robert. 
 
KÖP DIN BILJETT HÄR
HANDBOLLSLIGAN
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
LIGASPONSORER
MEDIAPARTNERS