SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Trygg och säker förening
Trygg och säker förening
2021-08-13 11:00

HK Malmö har tecknat en överenskommelse med RF SISU Skåne och vi kommer aktivt arbeta med vår VÄRDEGRUND

 
I HK Malmö är vi ALLA i SAMMA LAG. 
 
Vi arbetar för att motverka mobbning-kränkningar-hot-trakasserier. I detta arbetet kommer vi jobba förebyggande med utbildningar och med sk Snackisar som ska inspirera lag i åldern 11-16 år att ta fram regler och värderingar som är viktiga i de olika lagen. 
 
Vi har även tagit fram åtgärdstrappor för de olika områdena så att alla vet vem man vänder sig till om det sker incidenter och framförallt att vi likriktar i vilken ordning vi hanterar uppföljning och eventuell påföljd. 
 
Som en del i värdegrundsarbetet ska vi ta fram en kris- och medieplan. Vi har tillsatt ett Resursteam med rätt kompetens och profil för att följa upp incidenterna. 
 
På en mer praktisk nivå vill vi att alla föräldrar och ledare tar Grönt kort och vi har även ambitionen att ha matchvärdar och använda sk Schysst-match kort innan våra matcher.

Nyhetsarkiv
 
#VISTÄLLERUPP Partners
KÖP DIN BILJETT HÄR
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS