SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Assemblin har skrivit på!
2024-07-11 08:18
Assemblin El + HK Malmö = Sant!

Som vi tidigare i veckan kunde meddela så har vi det stora nöjet att hälsa ännu en Huvudpartner till HK Malmö, Assemblin El:s Malmöfilial.

Det är ett otroligt privilegium att inom loppet av en vecka kunna presentera två nya Huvudpartners till klubben.
Signalvärdet när två stora internationella koncerner från byggsektorn skriver på för HK Malmö är ovärderligt i dessa tuffa tider när byggbranschen genomgår ett av de tuffaste stålbaden ever.
Vår ordförande Jörgen Rasmusson är synnerligen nöjd med vårt senaste nyförvärv på Huvudpartnernivå säger så här;

"Vi är otroligt glada över att välkomna Assemblin El AB som ny Huvudpartner för HK Malmö.
Genom detta flerårsavtal med option att förlänga kan vi fortsätta utveckla vår förening i en bibehållen positiv riktning
Detta är en fantastisk positiv signal som vi tillsammans skickar och som visar ett djärvt och framåtlutat samarbete i dessa bistra tider.
Med detta samarbete har vi krattat väl i manegen till den dagen konjunkturen vänder och byggbranschen åter blomstrar"


Ett speciellt tack till dig Niclas Nilsson för bra diskussioner med gott snack genom hela processen.

Välkomna tillbaka till HK Malmö NorDan
2024-07-03 10:25

NorDan+ HK Malmö = Sant ❤️

Som NorDan kommunicerade ut igår på sina SoMe så kan även vi i våra kanaler förkunna och bekräfta vårt samarbete.
Det är en underbar känsla ha denna fina koncern ombord på HK Malmötåget igen.
Förra gången fick vi fyra grymma år tillsammans och nu när man har valt att gå in i klubben igen är det upp till oss att förvalta detta förtroende som NorDan Sverige - Fönster & dörrar med Dag Kroslid i spetsen har visat oss.

Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Att vi är där idag med Damlaget och att vi kunde påbörja denna resa 2019 när damerna låg i Division 2 hade ALDRIG varit möjlig utan Dag Kroslids beslut att bli Huvudpartner för vårt Damlag. Hatten av för dig Dag.

Nu med HK Malmö Dam i Allsvenskan och med NorDan i ryggen ser vi verkligen fram emot vår första säsong i den näst högsta serien.

Som ni förstår så var det en Glädjens Dag i måndags när vi äntligen kunde
signera vårt avtal. NorDan liksom vi hade samlat ett helt entourage för detta tillfälle och med en god frulle som start, fotografering och till sist signering with A Handshake kunde vi unisont utbrista ett Perfekt Samspel!
Ett av NorDans Värdegrunder och Värdeord.

Till sist, Tack alla för en härlig start på veckan och för att ni gjorde denna dag minnesvärd å till er alla andra....ja ni vet drillen,

"Welcome To The World of HK Malmö"

hashtagPerfektsamspel hashtagNorDan hashtagFönster hashtagDörrar hashtagBäst hashtagTillsammans hashtagIsammalag hashtagHkmalmö hashtaghandboll

Tack Max!
2024-06-27 13:00

Säsongen 2023-24 blir den sista för Max Santos i HK Malmö. Han blir nu utlandsproffs efter att tyska Balingen aktiverat en utköpsklausul i Max kontrakt. Vi är väldigt glada för Max skull och önskar honom stort lycka till! 

 

”Max har varit en central figur de senaste säsongerna där han tagit en stor roll både bakåt och framåt. En fantastiskt härlig människa och medspelare som kommer lämna ett tomrum efter sig. Samtidigt är vi väldigt glada för hans skull och står alltid positiva till att spelare lämnar för utlandsäventyr.” Säger sportchefen Robert Månsson

 
Jag har haft tre riktigt bra år i Malmö där jag blivit bättre på handbollsplan och växt som människa. Jag vill tacka alla ledare och spelare jag har fått lära känna över åren som gjort Malmö till en fin miljö för mig. Malmö har varit väldigt stöttande till att jag ska kunna ta nästa steg i min karriär och de är jag väldigt tacksam för. Tackar Malmö för allt och förhoppningsvis ses vi igen i framtiden.
 
Ännu en landslagsman från HK Malmö
2024-06-23 18:47
Tim in action

Sedan en tid tillbaka har det varit klart att en av våra fostrade spelare är uttagen i U20-landslaget för något så ovanligt i handbolls sammanhang som för Storbritannien. Vem denne yngling är tog vi reda på genom att haffa honom i steget där vi fick en trevlig pratstund.

 

Snabbfakta

Namn: Timothy Persson

Tim eller Timothy?: Jag vill bli kallad Tim.

Ålder:19 men fyller snart 20 

Position: V6
Moderklubb: HK Malmö 
Andra klubbar som du har spelat i: Lugi och Örebro 
Antal landskamper: 4 
Största merit som handbollsspelare: Finalsteget eller Final i Lundaspelen
Styrka som spelare: Min snabbhet, explosivitet och spelförståelse
Aktuell för spel: i brittiska U20 landslaget

 

Så där ja Tim, då var snabbfaktan avklarad och vi kan gå över till själva snacket

 

HKM: Vad är det som händer handbollsmässigt för dig i Juli?
TP: Jag ska åka iväg och spela mästerskap med Storbritannien U20 landslag
HKM: Vad är det för tävling/turnering?
TP: Det är B EM, alltså de lag som inte är tillräcklig högt rankade för att spela vanliga EM.
HKM: Brittiska landslaget låter både spännande och ovanligt. Vilken nivå skulle du vilja beskriva brittisk handboll befinner sig på?
TP: Jag skulle säga Brittiska Herrlandslaget ligger på Allsvensk nivå och U20 ligger på Division 2 eller kanske svagare division 1 lag 
HKM: Största skillnaderna mellan svensk och brittisk handboll?
TP: Jag skulle inte säga det är så stor skillnad eftersom vår tränare är väldigt inspirerad av Skandinavisk handboll
HKM: Finns det några erfarenheter i landslaget som du kan använda dig av när du spelar i klubblaget och vice versa?
TP: Jag skulle säga de erfarenheter jag kan ta från landslaget till klubblaget är nog en typ av ledarroll, min landslagstränare har gett mig en stor roll i truppen där jag ska vara en ledare och pusha på dem andra i laget.
Sen skulle jag säga det jag kan ta från klubblag till landslaget är min erfarenhet att spela inför en stor publik med all den anspänning som det innebär
HKM: Vad händer till hösten och var spelar du då?
TP: Det finns inga garantier inom handbollen men jag hoppas på att det blir här i min moderklubb 

HKM: Tack för samtalet och lycka till Tim

TP: Tack så mycket och tack själv 

 

HK Malmö får en ny huvudtränare för F16
2024-06-19 18:15

Anna Palmqvist kommer att vara huvudansvarig för HK Malmös F16 lag kommande säsong, Anna kommer närmast från vårt damlag där hon spelat under 4 år som ett riktigt energiknippe på linjen, vem har missat alla dessa härliga vrål vid varje mål och seger? 

 

HK Malmö är glada och stolta över att Anna väljer att fortsätta i klubben som tränare och ledare, det har varit tidigare med bra framgång, samtidigt vill HK Malmö tacka för alla de fina prestationerna i damlaget som avslutades med seger mot Kroppskultur i sista och avgörande match i det allsvenska kvalet.

 

Din energi, erfarenhet och kunskap kommer tjejerna i F16 ha stor nytta av under flera år framåt.

HK Malmö och Thea Nihlén går skilda vägar
2024-06-19 17:00

Thea har varit i HK Malmö under tre säsonger där hon varit en högt uppskattad spelare i damlaget men även inom föreningen där Thea ofta ställt upp i alla möjliga forum, allt från att stå i kiosken på matcher och nätverksträffar till att vara ungdomsledare.

Tyvärr har inte speltiden varit tillräcklig under dessa åren för att skapa förutsättningar till en bra handbollsutveckling som varken klubben eller Thea är nöjda med.

 

HK Malmö vill verkligen tacka Thea för dessa åren, en lojal och hårt arbetande tjej som klubben önskar all framgång i sin fortsatta handbollskarriär.

Gilla oss på Facebook
Nyheter från våra lag
Damlaget, 20/06 17:04 
Damlaget, 05/06 08:23 
Damlaget, 13/05 14:49 
Damlaget, 10/05 21:47 
 
Handbollens huvudpartner
#VISTÄLLERUPP Partners
KÖP DIN BILJETT HÄR
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS
2007 Klubben
Krafttaget
HK Malmös officiella bussbolag