Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i HK Malmö
BLI MEDLEM
HK Malmö på besök hos Rejlers
2020-09-29 12:29
Rejlers sitter ute på Hyllie i den berömda och nybyggda fastigheten The Edge. En riktig kingafastighet med grymma lokaler och en hänförande utsikt
En av våra Nätverkspartners Rejlers har ett trevligt och stående koncept för sina anställda som heter Learning Breakfast där man bjuder in externa gäster som får möjlighet att berätta lite om sin verksamhet.
Å ibland använder de själva denna tid för att informera om något spännande eller intressant som har hänt inom koncernen.

Idag fick i alla fall vi chansen att komma ut till deras Learning Breakfast och berätta om oss och om vår verksamhet. 
Formatet för dessa frukostar är att man kör sin presentation för en fysiskt närvarande publik och sedan kan övriga medarbetare inom koncernen som sitter runt om i landet koppla upp sig via Teams och ta del av presentationen. På detta sätt når man en månghövdad publik utanför Malmö, coolt!

Självklart var det kul att få chansen och inspirerande att få komma ut och berätta om klubben.
Idag var det min tur att hålla i presentationen men annars så brukar vi rulla denna uppgift mellan Mikael, Jörgen, Lasse och så jag då.
Stort tack till Sofie Björketun för att du gav oss möjligheten att  träffa dina kollegor och besöka era fina lokaler. Å som sagt, Grattis Rejlers till er arbetsplats som man vill likna ett konstverk!

Vid pennan

Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig
COVID 19 i HK Malmö
2020-09-29 09:15

Information om hantering av Covid 19 i HK Malmö

Uppdaterat 2020.09.29 kl. 09.00

 

GENERELLT

Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma tills man har tillfrisknat. Insjuknar man under en idrottsaktivitet ska man gå hem direkt. Självskattning tillämpas; dvs om någon av följande frågor besvaras med ja, ska spelaren inte åka till anläggningen:

-          Kroppstemperatur som överstiger 37,5 grader

-          Halsont

-          Hosta

-          Huvudvärk

-          Illamående

-          Diarré

-          Andra symtom som bedöms relevanta


Deltagare skall byta om hemma före och efter aktiviteter och även duscha hemma. Vattenflaskor och munskydd som kan överföra saliv är personliga och ska inte delas. Alltid hålla god handhygien och tvätta händer med tvål och vatten i minst 20 sek.

 

TRÄNING

· Vädja till lag/grupper att om möjligt samlas utomhus/i anslutning till hallen tills träningen börjar och/eller jobba fram en rutin för olika hallar utifrån förutsättningarna i hallen där spelare och ledare från de olika lagen hålls åtskilda från varandra vid in- och utpassering.

· Grundregeln är att låta laget som tränat innan lämna planen/hallen innan nästa lag går in på planen/i hallen.

· Vi ser helst att vi inte har några föräldrar på läktaren under pågående träning, För de yngsta åldersgrupperna kan det dock vara aktuellt men då är det viktigt att hålla avstånd och i övrigt följa de allmänna riktlinjerna från myndigheterna för Covid 19.


TÄVLING

· Personer som deltar i aktiviteterna eller har en funktion i hallen som tex ledare, funktionärer, domare får lov att vistas i hallen. Chaufförer från deltagande lag (dock max 5) får också vistas i hallen. Kansli tar kontakt i förväg med gästande lag/förening.

· Publik kommer tillåtas i mycket liten omfattning (dock högst 50 pers totalt) och i dialog och efter överenskommelse med aktörer kopplat till matchen. 

· Publikfrågan kommer bedömas utifrån förutsättningar i respektive hall. I Lindängens Sporthall är riktmärket max 30 personer

· Det viktigaste är att undvika trängsel vid in- och utpassering samt att vi håller ett avstånd av minst 2 meter på läktaren när vi är sittande

· Hallvärdar utses för respektive match för att hjälpa till och se till att vi följer reglerna. Hallvärdar ska bära väst

· Uppvärmning sker när spelare från matchen innan lämnat hallen

· Ingen kioskförsäljning initialt


FÖRÄLDRAMÖTEN

· Vi uppmuntrar våra lag att ha föräldramöten i enlighet med de generella riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten. Går det att anordna digitala möten är detta att föredra            

· Försöka begränsa deltagandet till en förälder


BALTISKA HALLEN (Handbollsligan och dam division 1)

· Baltiska Hallen är en sk evenemangsarena och här gäller särskilda regler.


Vi följer vad Riksidrottsförbundet, Svenska Handbollförbundet, Skånes Handbollförbund, Folkhälsomyndigheten och Regeringen har bestämt och beslutat. 


Vi kommer utvärdera våra rutiner efter helgens matcher för att se vad vi kan förtydliga och förbättra för att följa rekommendationer och beslut.


Läs även vidare på följande länkar:

http://skanskhandboll.se/2020/09/18/corondhantering-vid-vara-matcher/

https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/

https://www.svenskhandboll.se/Nyheter/HandbolliSverige/Medanledningavcoronaviruset/

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/verksamheter/information-till-idrotts--och-traningsanlaggningar

 

 

 

Breaking News igen….prestigevärvning av ny Huvudpartner!
2020-09-28 15:14
Hela Leon Lux entouraget samlat med Jörgen. Fr v Caroline, Daniel och bolagets Rekryteringsspecialist Stefan

Nu duggar nyheterna tätt i Nätverket. Vilken tur i ordningen denna säsong har vi nästan tappat räkningen men vi har i alla fall det fantastiska nöjet att hälsa inte bara en ny medlem i Nätverket utan tillika en ny Huvudpartner för de kommande tre åren varmt välkommen till HK Malmö.

 

Nytillskottet som vi pratar om heter Leon Lux Consulting AB och har en riktigt spännande produktportfölj och har skapat sig en mycket intressant nisch.

Bolaget arbetar med rekrytering och bemanning och arbetar inom de fyra affärsområdena A) Rekrytering med hjälp av AI B) Bemanning med hjälp av AI C) Samtalsterapi och Karriärvägledning D) Sorgebearbetning där det sistnämnda och att man arbetar med AI gör bolagets verksamhet synnerligen unikt.

Med AI har man tex kunnat förkorta rekryteringsprocessen avsevärt och med sorgebearbetningen tar man ytterligare ett steg och helhetsgrepp att arbeta med företagens humankapital.

 

Bolaget drivs av Caroline Lund och Daniel Arrospide Alata där var och en av dem har olika men väldokumenterad kunskap, bakgrund och erfarenhetsbank som sträcker sig över ett par decennier.

Man kan faktiskt säga att Leon Lux Consulting AB är ett resultat av dessa två personers gemensamma vision och målsättning om att addera en helt ny dimension till branschen.

 

Caroline är utbildad sjuksköterska, certifierad samtalsterapeut enl ICF. Kandidatexamen inom personalvetenskap med inriktning arbetspsykologi. Hon har genomfört en påbyggnadsutbildning där hon själv blev handledare i sorgearbete.

Vidare har Caroline innehaft tjänster som Enhetschef, Regionchef, Verksamhetschef, Personalspecialist och Rekryteringsspecialist.

 

Daniel har en gedigen bakgrund inom försäljning och affärsutveckling med studier i Finansiell Matematik med inriktning inom AI i Uppsala Universitet. Han har arbetat som konsult med F-skatt genom enskild firma under hela 00 talet. Daniel har efter säljkarriären arbetat som inhyrd konsult för SEB Rysslandsfonden där han var placerad i Moskva och gjorde platsbesök tillsammans med övriga i analysteamet för de bolag som SEB Rysslandsfonden hade för avsikt att köpa in sig i. Han har efter SEB Rysslandsfonden arbetat med F-skatt för rekryteringsbolaget Aston Carter för att därefter börja driva småskaligt egna bolag i USA och England inom affärsutveckling med hjälp av Artificiell Intelligens. Daniel sålde bland annat valutarobotar med inbyggd AI till privatpersoner och företag som sysslade med professionell valutahandel.

 

Man kan säga att det som ligger till grund för Leon Lux Consulting AB är den programvara och de algoritmer som bolaget äger, som Daniel är grundare till respektive har utvecklat som är en av verksamhetens absolut viktigaste essenser.

 

Med på tåget har de fått med ett par betydande och tunga affärsmagnater som har sett bolagets unikum. Detta borgar givetvis för att Leon Lux Consulting AB har hittat en nisch, sin nisch som många av dessa magnater ser en oerhörd potential i.

Vill ni veta mer om denna fantastiska historia så finns det att läsa på https://www.leonlux.se/

 

För oss är det otroligt glädjande och hedrande att ett sådant friskt, innovativt företag med höga ambitioner väljer att direkt ta en plats i första linan. Det innebär givetvis en grym boost för oss att få med en sådan driven och kompetent spelare i Nätverket men innebär också ett inspirerande ansvar att få vara en del av marknadsföringen av deras tjänster och utveckling av bolaget.

 

Å när vi ändå talar om rekrytering eller Match Making så undrar jag inte om den bästa och största rekryteringen stå de själva för. Caroline och Daniel är nämligen förlovade och ska dessutom gifta sig i december i år. Jag vill därför avsluta denna presentation av bolaget och av ägarparet med att utropa

”Amor Vincit Omnia”- Kärleken övervinner allt

 

HK Malmös utsände Cupid? eller Kärleksängel??? ….vill därför avslutningsvis hälsa paret varmt välkomna….”To The  Heavenly World of HK Malmö”Gunnar Wibisono

Sälj-och Partneransvarig

Son of Venus….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damerna gick på knock i seriepremiären
2020-09-27 20:19
Lena matchens lirare i hemmalaget
Vinst med 37-26 i seriepremiären mot HF Somby Skövde.

Ny division, ny hemmaarena men samma kämpaglöd och härliga spel som vi är vana vid att se.

Så här säger Tränar-Ola efter matchen:
- Som vi längtat efter premiären på hemmaplan och vilken urladdning det blev. De första 30 minuterna är otroligt bra. Vi får utdelning både i försvar och anfall. Vi gör 22 mål i första och alla är delaktiga och bidrar.
- I inledningen av andra halvlek åker vi på några utvisningar vilket gör att spelet inledningsvis blir lite statiskt men sista 15 hittar vi tillbaka till vårt spel och avslutar matchen på ett föredömligt sätt.

Matchens målgörare: Lena 6, Emma, Anna och Estelle 5, Amanda och Donia 4, Irma 3, Matilda 2, Sara, Emilia och Linnea 1

Lena Zivanovic utsågs till matchens lirare.
Säker seger mot Sävehof 30-24
2020-09-25 23:02
Segerdans Foto: Bildbyrån
HK gjorde en mycket fin insats då vi vann fredagskvällens match i Baltiskan över gästande IK Sävehof med siffrorna 30-24 (17-9).

Matchen började lite trevande och målsnålt, och efter tio minuter var ställningen 4-3 i hemmafavör. Men HK fortsatte med fin träff i försvaret och började dessutom producera framåt och de kommande tio minuterna gav oss ett rejält ryck i målprotokollet, och efter tjugo minuter stod det 12-5. Resten av halvleken fortsatte med hemmalaget i förarsätet och lagen gick till pausvila med HK i ledning med 17-9.
Man anade förstås att det skulle komma en liten rekyl i andra halvlek då Sävehof, som ju inte på något vis är ett dåligt lag, fått tillfälle att prata igenom läget, och justera lite i sitt spel inför andra halvan. Så blev det också, Partillegänget gjorde 5-2 mellan minut 31 och 40, och dom började känna vittringen av det bortflyende hemmalaget.

En på det hela taget utmärkt insats av samtliga HK aktörer, med mycket fin attityd och inställning. Priset till matchens lirare, det fanns några kandidater att välja mellan, gick till Nisse Pettersson för hans milt sagt fenomenala försvarsspel. Mycket bra insatser även av Johannes Larsson som med tio mål, och ett gediget försvarsspel, gjorde att saknaden av Hampus Olsson dämpades. Kul att i detta sammanhang även kunna räkna in Tim Hilding, som vekar blomma ut ordentligt i år och gör även han en mycket fin insats. Men som sagt kan vi dela ut plusbetyg till samtliga av dagens aktörer inklusive lagledningen för det sätt som de disponerade laget på.

Men även ”Den gamle och holken” ja alltså Dan Beutler, med en räddningsprocent på nästan 50%, måste ju också framhållas lite extra.

Till bäste lirare hos gästerna utsågs högersexan Sebastian Karlsson i skarp konkurrens med Jonathan Edvardsson. 

Nästa uppgift för grabbarna är nu på, onsdag då vi möter Alingsås HK uppe i Estrad. Ny tuff uppgift, men vi är tuffa grabbar och åker dit med det självklara målet att ta två nya poäng.

Våra målskyttar: Johannes 10, Tim 6, Magnus 4, Daniel 4, Fredrik 2, Nisse 1, Kassem 1, Otto 1 och Filip 1.

Tommy Thysell

Breaking News….Vass utmanare förlänger med klubben!
2020-09-25 07:31
Här har vi dem! från vänster, Magnus, Caroline, han med fläcken på skjortan är Marcus å längst till höger har vi Magdalena

Då har vi det stora nöjet att hälsa Carepa varmt välkomna till sin tredje säsong som Nätverkspartner i HK Malmö.

Carepa  som är en sammanslagning av välkända KM Pack i Helsingborg AB och Pappersgrossisten AB har blivit något av en frisk fläkt och stark utmanare inom branschen.

Med huvudkontoret beläget mellan Helsingborg och Ängelholm och med sina drygt 50 talet medarbetare ser man till att hålla Skåne med omnejd rullande med hela sitt sortiment.

 

För gemene man är man mest kända för att kunna leverera det mesta av det bästa av förbrukningsmaterial till våra arbetsplatser och företag.

Vad de flesta inte känner till är att Carepas produktportfölj och produktsortiment har en bredd som få inom branschen kan mäta sig med.

Förutom deras koncept Packaging, Restaurant, Cleaning, Office, Coffee och Profile så har de resurser, Know How och kapacitet att leverera produkter och tjänster inom livsmedelsproduktion, odling och till blomsterhandel.

Deras bredd är deras styrka. Deras mindset är hållbarhet. Deras målsättning är att alltid ligga steget före. Där har ni en del av Carepas framgångsformel.

Vill ni bekanta er med denne utmanare så finns det att läsa på https://www.carepa.se/

 

Det är genom deras Malmöfilial som vi i HK Malmö har haft det stora nöjet att lära känna detta innovativa bolag. Ett Malmökontor som genomsyras av en härlig laganda med personligheter som är väldigt likeable och som leds av deras Säljchef Magnus Jönsson.

 

Förutom Malmöteamets passion för Carepa och driv för affärer så har de alla i botten ett stort idrottsintresse. Ett intresse som givetvis hjälper att driva våra affärer framåt.

Lill Lindfors sjöng ”musik ska byggas utav glädje, av glädje bygger man musik”

Jag skulle vilja låna den strofen med att säga ”affärer ska byggas utav glädje av glädje bygger man affärer”. Här har vi en annan faktor som beskriver Malmögänget väl.

 

Med sitt ungdomliga och frejdiga sätt bidrar de alla med sin positiva energi på våra träffar, events och givetvis våra matcher.

Om man skulle spinna vidare på det idrottsliga temat så skulle man kunna säga att ledningen verkligen har funnit sitt Dream Team i Malmö.

 

Från en utmanare till en annan…hjärtligt välkomna till ännu en säsong med Stadens Stolthet

 

Gunnar Wibisono

Sälj-och Partneransvarig

 

 

 

BLI MEDLEM

Ännu en toppmatch när vi möter IFK Skövde!

Gilla oss på Facebook
Nyheter från våra lag
Pojkar 04 (P16), 27/09 20:02 
Pojkar 04 (P16), 26/09 03:50 
Pojkar 04 (P16), 13/09 14:13 
Pojkar 04 (P16), 10/09 12:10 
Flickor 04/05 (F16), 06/09 19:42 
 
#VISTÄLLERUPP Partners
KÖP DIN BILJETT HÄR
SE ALLA MATCHER HÄR
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS