SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i HK Malmö
Bli medlem
Belma Dzinic klar för HK Malmö!
2023-03-22 08:34

Målvakten Belma Dzinic ansluter till damlaget inför kommande säsong. Belma ansluter närmast från Kärra HF och avtalet är skrivet över de kommande två säsongerna. 

 

”Så gött att Belma har valt HK Malmö. Hon är en ung målvakt men som redan är väldigt långt framme både handbollsmässigt men också mentalt. Med Belma får vi in en karaktär som kommer lyfta laget på och utanför banan. Hon är en placeringssäker målvakt med en fin teknik som kommer spetsa truppen.” Säger sportchefen Robert Månsson

 
”Det känns jättekul att HK Malmö har valt att satsa på mig inför den kommande säsongen. Det är en ambitiös klubb som har tydliga mål. Jag har fått ett varmt välkomnande från laget och är väldigt taggad på att få utvecklas som spelare på och utanför planen i HK Malmö”
säger Belma

 

”Belma gav ett oerhört moget och seriöst intryck redan vid första kontakt. Att hon sedan är en duktig målvakt med utvecklingspotential gör det hela ännu bättre. ihop med sina kollegor kommer vi ha det bra ställt på den sista utposten. Jag är väldigt glad att hon valde att komma till oss i HK Malmö och vara en del av det som är på gång.” Säger tränare Pierre Gaum
 
 
Den 31 mars rockar Baltiska Hallen
2023-03-17 08:33
Kom och se Adam Tumba alla andra av våra idoler

Du har väl bokat in fredagen den 31 mars då HK Malmö Herr spelar sin årliga Välgörenhetsmatch till förmån för Barncancerfonden Södras och klubbens Social Hållbarhetsarbete?

Föra det ska bli en riktig handbollsfest och härlig kväll har vi Fri Entré för alla och förutom en tokhet match mot GUIF så kommer hela Baltiskan att sjuda av aktiviteter och tävlingar.

Vad sägs om:

- En utmanande hinderbana

- HK Malmös eget fotobås. Ta en selfie som ett minne från kvällen

- Speedshooting presented by Yogiboost.
  Ett fint och mumsigt pris väntar till den som skjuter hårdast

 

- Förstärkt 50/50-lotteri med grymma priser som tex

- En övernattning för två på Höörs Gästgifveri

- Airpods PRO gen2 från PMR
- Ett hopp på Malmös senaste attraktion LEAP

- En matkasse fylld till bredden från ICA Maxi 
- En matkasse fylld till bredden från Hemköp

mm mm

 

Sist men inte minst, tänker vi upprepa förra årets succé med Teddy Bear Toss. Ta med dig en nalle så ser vi till att göra en kul grej av det. Se film

https://www.youtube.com/watch?v=c76I7i8DShY

 

 

Alltså, samla ihop kompisgänget, klassen, klubben, hela släkten och styr kosan mot Baltiska Hallen

17.30 öppnar vi portarna

19.00 börjar matchen

 

Varmt välkomna

 

Jörgen Rasmusson
Ordförande

Delad pott
2023-03-16 22:27
Det blev delad pott i dagens match i Baltiskan mellan HKM och gästande IFK Skövde. Slutresultat 29-29 efter hemmaledning på 16-14 i paus.
Nu är undertecknad inte nåt större mattesnille, men jag är helt säker på att en poäng är flera än noll. Dagens poäng kan dessutom vara av det absolut viktigare slaget när Ligan inom kort ska summeras.
 
Men det kunde, möjligen borde, absolut ha varit full pott för hemmalaget. Gästerna var icke i ledning en enda gång på hela matchen, likaläge ett antal gånger förvisso, men aldrig i ledning. Och precis som uppe i Skövde så ledde vi med tre bollar med mindre än tio minuter kvar att spela, men vi lyckades inte heller denna gång knyta ihop säcken.
 
Det drällde dessutom av konstiga domslut i slutet av matchen, jag vill inte säga om de var felaktiga eller inte förrän jag sett om matchen, så tills vidare håller jag mig till konstiga.
Detta var absolut ett snäpp på rätt väg i jämförelse med våra senaste matcher, och kan vi bara fortsätta på den vägen så är jag säker på att detta kommer att sluta lyckligt. Men som sagt, det gäller att inte slappna av utan att hålla full fokus och rätt inställning inför de båda avslutande matcherna, nu närmast mot Hallby uppe i Jönköping.
 
Till vår bäste spelare utsågs Max Santos som, tycker jag, gör ett gott dagsverke i planens båda ändar. Men det fanns fler plusvarianter denna afton, t ex verkar Anton Blickhammar ha återfunnit formen. Värda ett omnämnande är dessutom Inge Aas Eriksen, främst för sin första halvlek, och Adam Tumba på sin vänsterkant.
 
Våra målskyttar: Magnus 5, Anton 5, Adam T 4, Inge 4, Max 3, Charles 3, William 2, Hugo 2 och Hampus 1.
Max Santos, bäste HKM-spelare idag.
Frida Björn förlänger!
2023-03-16 14:03

Frida Björn har under säsongen varit en centralfigur i damlaget där hon under sin första säsong i klubben snabbt acklimatiserat sig och varit en nyckelspelare säsongen igenom. Nu kan vi med stor glädje meddela att hon fortsätter även nästa säsong. 

 

”Superviktigt att vi får behålla Frida. Hon är en stark röst i gruppen och har varit väldigt bra under säsongen. Frida är en väldigt handbollsklok spelare som snabbt vuxit ut till en av våra viktigaste spelare. Med Frida på plats så får vi en pådrivare och ledare som kommer göra att vi fortsatt tar steg framåt som lag.” Säger sportchefen Robert Månsson

 

 

”Jag ser verkligen fram emot ännu en säsong HK Malmö. Det är en god miljö, som jag trivs mycket bra i. Jag vill fortsätta jobba med det vi har byggt upp genom säsongen, och så ska vi bevisa att vi kan mycket mer än vad folk hittills har fått se. Vi är ett lag med stor potential och jag förväntar mig att vi tillsammans kommer bli ännu bättre.” Säger Frida Björn 

 

 

”Underbara nyheter. Frida är en viktig pusselbit i bygget som vi vill forma. Hon har bidragit med mycket i år, men jag är säker på att vi kan få ut ännu mer när vi nu får möjlighet att jobba vidare på det vi börjat.” säger tränare Pierre Gaum

 

Var med och stötta HK Malmö
2023-03-14 20:00

Under veckorna 11-14 kommer HK Malmö sälja strumpor från Bambusa, strumporna säljs i paket om 5 eller 7 strumpor beroende på vilken modell, vita eller svarta.

 

Ta kontakt med någon av ledarna för våra ungdomslag för att säkra era strumpor, det finns också möjlighet att beställa dem via SportAdmins medlemsapp (för er som är medlemmar i HK Malmö eller har barn som är medlemmar. Inne i SportAdmin trycker ni på knappen Lagkassa, vidare till "Gör ett nytt köp" gör er beställning och fyller i uppgifterna. Leverans av strumporna sker via det lag som ni är knutna till eller efter överenskommelse.

 

I samband med de två sista matcherna i Herrligan för HK Malmö säljs strumporna i Baltiska Hallen.

HK Malmö- IFK Skövde 16/3 19:00 och HK Malmö- Eskiltuna Guif 31/3 19:00

 

Har ni några frågor kring försäljningen, ta kontakt med Martin Nihlén via mail: martin@hkmalmo.se

 

Så passa på att köpa strumpor av bra kvalitet till bra pris inför sommaren samtidigt som ni stöttar 

HK Malmös ungdomslag och ungdomssektion, för varje sålt paket går 50:- till lagen och 50:- till klubbens ungdomssektion för kommande aktiviteter.

 

 

Inte helt slut på matcher för damlaget
2023-03-14 15:30

Imorgon kommer HK Drott på besök för att precis som HK Malmö ta sig ett steg närmare gruppspelet i ATG Svenska Cupen 2023-2024. Segrarna har två matcher till att se fram emot, de spelas under maj månad.

 

HK Malmös damer har haft lite svårt mot HK Drott och deras snabba omställningar i kontringarna men även deras snabba avkast. Tjejerna i laget är taggade på att ge sig själv revansch för tidigare möten i seriespelet men även väldigt sugna på att ha en morot för den kommande försäsongen.

 

Välkomna till Baltiska Träningshallen imorgon onsdag 15/3 med avkast 19:30.

Bli medlem
Gilla oss på Facebook
Nyheter från våra lag
Damlaget, 16/03 14:45 
Damlaget, 15/03 23:42 
Damlaget, 15/03 11:36 
Flickor 12 (F10), 11/02 20:05 
 
Handbollens huvudpartner
#VISTÄLLERUPP Partners
KÖP DIN BILJETT HÄR
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS
2007 Klubben
Krafttaget
HK Malmös officiella bussbolag