SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i HK Malmö
BLI MEDLEM
TEPEK AB har skrivit på!
2021-06-07 09:00
På bilden välkomnar Jörgen Paul Johnsson och TEPEK till ännu en säsong

Då får vi hälsa vår Silverpartner TEPEK varmt välkomna till ännu en säsong med HK Malmö och det är med stor glädje vi kan konstatera att man vill fortsätta resan tillsammans med oss.

Paul och Tomas som äger bolaget tillhör dessutom en av våra riktiga trotjänare som har varit med länge och som tom inför förra säsongen uppgraderade sig till Silverpartner.

 

1993 startade Paul Johnsson och Tomas Ohlsson TEPEK AB med en vision och grundtanke att leverera handlingar med god kvalité och 100% nöjda kunder.

2016 etablerade man dessutom ett kontor i Stockholm med samma givande koncept.

TEPEK arbetar främst med fastighetsägare, arkitekter, kommuner, elentreprenörer och byggentreprenörer och arbetar inom de tre huvudområdena Handlingar, Projektering och Kunskap.

För mer info finns att läsa på https://www.tepek.se/

 

 
I TEPEK:s delägare har vi ena riktiga hängivna och trogna fans i HK Malmö och de missar sällan en match.
Ett stort idrottsintresse, att hålla igång och att vara i farten är väl något av dessa båda herrars signum.
För Pauls del så förutom HK Malmö så är det skidåkning, resor, en runda golf och bilar som står högt på listan över fritidsintressen.
När det gäller Tomas så är det att se på fotboll och att köra motorcykel aktiviteter som han gärna ägnar sig åt när inte jobbet kallar.
Med Paul och Tomas i Nätverket får vi två dedicerade och erfarna medlemmar med stort hjärta och intresse för HK Malmö.
 
Boys, varmt välkomna till ännu ett handbollsår tillsammans med oss.
 
 
Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig
 
Damlaget
Välkommen tillbaka Selma!
2021-06-04 11:27, Damlaget
Selma Zilic tillbaka i HK Malmö
HK Malmö Dam hälsar Selma varmt välkommen tillbaka efter sina 2 säsonger i OV Helsningborg.
-"Det är oerhört kul och vara tillbaka i HK Malmö. Jag ser framemot säsongen med laget och kunna göra resan tillsammans med de. HK Malmö har en tydlig vision, och är en klubb som är engagerad och satsar mycket. Jag har fått en tydlig roll och stort förtroende och hoppas jag kan bidra med fart och aggressivitet. Ser verkligen framemot en spännande säsong och ett nytt lag," hälsar Selma
 
"Extra roligt att vi skrivit kontrakt med en hemvändare. Selma kommer med erfaranhet från spel högre upp i systemet och hon kommer spetsa truppen ytteligare. Jag har jobbat med Selma under flera år på handbollsgymnasiet och det är en mångsidig spelare som har en härlig speed. Hon har växt under sina två år i OV Helsingborg och det är fantastiskt kul att hon nu vänder tillbaka till HK Malmö", säger Rober Månsson Sportchef HK Malmö Dam
Damlaget
Amanda och Johanna förlänger!
2021-06-02 11:24, Damlaget
Amanda Johannisson och Johanna Grandin fortsätter i HKM
Två spelare som trots sin unga ålder ändå är bland dem mest rutinerade i truppen.
"Inför kommande säsong är jag extremt taggad, speciellt eftersom vi har fått en ny tränare. Jag tror att Alexandra kan bidra till stor utveckling i truppen. En ny röst samt massor av kunskap vi kan få ta del av. Jag har spelat i Hk Malmö i många säsonger nu och det ska bli spännande att se hur långt vi som lag kan ta oss i div1 med tanke på hur bra det gick under förra säsongen, innan Corona slog till. Efter ett långt uppehåll tror jag laget kommer vara extra laddat att få komma ut på plan igen och visa vad vi går för. Min förhoppning är att jag kan bidra till tuffa strider i försvaret och mycket glädje både på plan och utanför", säger Amanda
 
Och så här säger Johanna om sin förlängning:
"Jag är väldigt glad att jag har fått fortsatt förtroende att representera HK Malmö i vår elitsatsning. Jag ser väldigt mycket framemot kommande säsong med förhoppningsvis mycket spel där jag kan visa min kämparglöd och vilja på plan ännu mer. Jag tycker att det ska bli spännande och roligt att Alex tar över tränarrollen. Hon känns som en person som kommunicerar öppet och ärligt och har drivkraften att ta oss vidare mot de mål vi har".
 
"Det är alltid skönt när trotjänare förlänger. Både Amanda och Johanna har varit i truppen under flertalet säsonger och kommer bidra med viktig kontinuitet. Amanda som är HK Malmö spelare sen barnsben har haft en längre period som kretsat kring skador. Men nu är hon tillbaka för fullt. Amanda kommer bidra med en kraftfull spelstil och skottstyrka i truppen.
Med Johanna får vi en bra tvåvägsspelare på M6 positionen. Hon är spelintelligent och bra på att fånga bollar utöver sina styrkor i försvarets mittblock", säger Robert Månsson Sportchef HK Malmö Dam
Silverpartner skriver på för ytterligare en säsong!
2021-05-31 09:45
Från vä: Fastighetschef Stefan Eklöf, Jörgen och Förvaltare Erik Axell

 

Det är med stor glädje som vi hälsar Wihlborgs Fastigheter varmt välkomna till ännu en säsong i klubben och i Nätverket.


Med detta anrika företag ombord på tåget säkerställer vi kontinuiteten och stabiliteten i föreningen.

Wihlborgs räknas dessutom in som en av våra riktiga trotjänare i Nätverket och har väl samma vision som vi att inom en snar framtid kunna bärga hem den så efterlängtade ädla medaljen och det så åtråvärda SM-tecknet för herrar.


Att vi fortsätter vår resa tillsammans är extra tacknämligt då en av deras Fastighetschefer, Stefan Eklöf förutom själv är en gammal handbollsspelare också sitter i klubbens marknadsgrupp.
En grupp vars syfte är att med sina kunskaper och sina kontaktnät utveckla partnerförsäljningen och agera bollplank åt undertecknad.

 

Kort om Wihlborgs
Företaget erbjuder kommersiella lokaler till företag och organisationer i Öresundsregionen och är marknadsledande i Malmö, Lund, Helsingborg. Till dessa tre städer kan vi även addera Köpenhamn.

Fastighetsbeståndet består av kontors-och butikslokaler, logistik-och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.
Med deras verksamhet hoppas man skapa förutsättningar för näringslivet i regionen att utvecklas positivt. För mer info finns att läsa på: https://www.wihlborgs.se/

 

Nu ser vi fram emot nya härliga utmaningar Stefan och varmt välkomna till ännu ett handbollsår!

 

 

Gunnar Wibisono

Sälj-och Partneransvarig

Nätverket dominerar
2021-05-28 09:18
Uppe till vänster: Gamle storspelaren Marcus Alm. Bilden till höger Marcus, Micro och Hacke från PEMA. Stora bilden, Simon N, Jörgen, Anton H, Otto L och Viktor Ö. till Hö Jörgen och Anders W Climat80

Istället för vår Partnergolf som skulle ha ägt rum på Bokskogens GK så ställde vi om och tillsammans med PEMA People så bjöd vi in Nätverket till en härlig dag och välsmakande lunch bestående av nygrillade burgare.

Att våra fysiska möten sannerligen har varit saknade märkte vi inte minst när anmälnings-och gästlistan fulltecknades innan OSA-datumet.

Med en till bredden fylld gästlista var vi således redo att ta emot våra gäster.

 

Formatet är lika enkelt som uppskattat. Med allsköns musik som ljöd genom högtalarna välkomnade vi våra partners.

Lite förmingel med många kära återseenden. Många hade inte setts sedan pandemirestriktionersena sattes in.

 

Efterhand styrde alla stegen mot grillen där Hacke och Micro från PEMA People såg till att servera sina grymma burgare.

I vanlig ordning tog Jörgen till orda och hälsade alla välkomna och berättade kort om det mesta av det bästa som har hänt och kommer att hända i klubben.

 

Vår herrtränare Stian och vår damtränare Buttan hann vi också få en kort pratstund med där de bla berättade om våra nyförvärv.

Vi passade också på att tacka av de spelare som skulle sluta och som kunde närvara och önskade dem alla lycka till.

 

Personligen tycker jag att lunchens highlite var Mikaels presentation av vårt sociala hållbarhetsarbete.

Alltså, hoppas folk kommer att förstå och upptäcka vilket arbete som Mikaels och hans team har lagt ner för att paketera och konstituera detta affärsområde.

Detta ben vågar jag påstå har blivit ett av klubbens absolut viktigaste fundament med störst utvecklingspotential som vi har i vår produktportfölj.

 

Nåja, nu längtar vi alla till hösten, alla rafflande matcher å inte minst vår kingaevents som vi alla ser fram emot. Men innan dess får vi ändå passa på att njuta av lite sommar och semester, eller....?

 

 

Gunnar Wibisono

Sälj-och Partneransvarig

 

 

Mortensen Media ny Guldpartner i HK Malmö
2021-05-25 09:45
Här ser vi vår ordförande Jörgen Rasmusson hälsa Mortensen Medias VD Andreas Mortensen varmt välkommen till HK Malmö med en coronasäker hälsning

Det är med stor tillförsikt som vi hälsar vår nye Guldpartner Mortensen Media varmt välkomna till HK Malmö. Med avtalet följer också att man blir klubbens nye officiella Mediapartner.


Med Andreas Mortensen och hans team ombord på vår fortsatta resa känns det riktigt spännande att se hur vi tillsammans kan bygga upp och utveckla vårt varumärke. Avtalet är ett flerårsavtal vilket också ger en trygghet och kontinuitet i vårt samarbete.

Efter ett par år som Nätverkspartner är man nu redo att ta ett helhetsgrepp om klubbens marknadsföring och kommunikation och att utöka sitt engagemang i HK Malmö.

Bolaget startades 2015 av Andreas Mortensen som också är företagets VD och kan beskrivas som en fullservicebyrå inom tre segment. Likt tre önskningar i en får man genom Mortensen Media tillgång till en Reklambyrå en Mediabyrå och en Webbyrå.

 

Man jobbar såväl lokalt som internationellt och oavsett var kunden sitter så värnar man om den personliga relationen och den fortlöpande kontakten med sina kunder.

Idag har man verksamhet med kontor i Malmö, Karlskrona samt Köpenhamn och Odense via dotterbolaget Mack Media ApS.

Med kunder som Akka Frakt, Bonava, Östervärns Express och Kajkanten https://www.kajkanten-limhamn.com/  i sin portfolio får vi en oerhörd bred, välskolad och väldigt kompetent byrå.
För mer info finns att läsa på https://mortensenmedia.se/

 

Första konkreta och tydliga exemplet på vårt samarbete är framtagandet av kommande säsongs partnermagasin som kommer att vara klar i dagarna.

 

Än en gång, Välkommen Andreas!  Jättekul att ha med er på vår fortsatt resa och vi ser fram emot ett givande och utvecklande samarbete.

 

 

Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig

 

BLI MEDLEM
Gilla oss på Facebook
Nyheter från våra lag
Trygg och säker förening, 09/06 12:04 
Kampanjer och insamlingar, 09/06 11:37 
#VISTÄLLERUPP, 09/06 11:31 
Damlaget, 04/06 11:27 
Damlaget, 02/06 11:24 
Damlaget, 21/05 11:22 
 
#VISTÄLLERUPP Partners
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS