Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i HK Malmö
BLI MEDLEM
Vi söker Loggare/Scout till EHF matcher
2020-07-03 10:55
HK Malmö kommer under säsongen 2020/21 delta i EHF European League Men. 

Vi är nu i akut behov av två personer som vill genomgå en utbildning genom EHF för att bli loggare sk "scouting for statistics" under dessa matcher. 

Som scout registrerar du matchhändelser i realtid som en service till supportrar och andra intresserade som vill följa matchen.

Du erhåller ersättning efter genomgången godkänd utbildning samt vid varje matchtillfälle. 

Detta är en mycket viktig uppgift för att vi ska leva upp till kraven från EHF samt inte minst för att ge god service till våra fans och handbollsintresserade som inte har möjlighet att följa matchen på plats i Baltiska Hallen.

Du kontaktar kansli@hkmalmo.se alt mikael@hkmalmo.se och uppger namn och mejladress så skickar vi dina uppgifter vidare till EHF.

Vänligen sprid denna info så mycket Ni kan och tveka inte att fråga någon som du tror har ett stort intresse för handboll, statistik samt har god datorvana.
Dygnet Runt Städ förlänger med ytterligare en säsong!
2020-07-03 08:14
Vi fortsätter vår fina serie med att presentera våra åter- och nyteckningar.
I veckan blev det klart med Ulf Ivarsson VD på städföretaget Dygnet Runt Städ som har skrivit på för ännu ett handbollsår som Nätverkspartner.
Ser man till företagets utveckling och bredden i sin produktportfölj så kan man se hur företaget har växt i takt med sina kunder och deras behov.
Från starten 1988 då man specialiserade sig på städtjänster inom byggsektorn kan vi se en intressant utväxling till fler och andra affärsområden.

Förutom att företagets anställda har blivit fler så till städtjänster kan de även erbjuda fruktkorgar, växtinredning, mattor och kontorsmaterial till sina kunder.
Att vara lyhörd för deras kunders behov och att kunna erbjuda lösningar utöver sin kärnverksamhet har varit en lyckosam strategi för företaget att växa. 
För mer info om Dygnet Runt Städ finns på http://dygnetruntab.se

Att kunna knyta till oss Ulf och Dygnet Runt Städ känns också som en extra fjäder i hatten då han egentligen har sitt stora hjärta inom innebandyn där Ulf har en gedigen bakgrund inom innebandyn i Malmö.
Sakta men säkert har vi lyckats frälsa denne golfspelande Nätverkspartner med handboll å det är vi ju glada för.

Varmt välkomna ni också Ulf "To The World of HK Malmö"

Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig


Kallelse till årsmöte i HK Malmö den 25 augusti
2020-07-02 08:16
Medlemmar i HK Malmö kallas till årsmöte tisdagen den 25 augusti kl. 18.00

Tid och plats: Tisdag den 25 augusti kl. 18.00, HK Malmö kansli, Bronsyxegatan 5, vån 2

Motioner: Motioner ska lämnas in till styrelsen senast 4 veckor innan årsmötet till kansli@hkmalmo.se.

Valberedning: En ny valberedning ska väljas vid årsmötet, har du några förslag meddela detta till kansli@hkmalmo.se.

Årsmöteshandlingar: Årsmöteshandlingar finns tillgängliga i möteslokalen samt 1 vecka innan årsmötesdatum på kansliet.

Övriga årsmöten: Dalhems IF (kl. 17.30) och Malmö HP (kl. 17.45) i samma lokal.

Medlemmar hälsas hjärtligt välkomna

Styrelsen i HK Malmö
Notorisk målskytt och ledare av klubbens "All-Time-High skytteliga klar för ännu en säsong!
2020-07-01 10:52
Marius in action! Så som ni var vana att se honom
Då har vi gjort klart med en förlängning med en riktigt vass partner i Nextpack Sweden AB.
Företaget arbetar med hantering och förpackning av farligt gods. Från eget snickeri ser de till att säkerställa att all exportemballage är och blir godkänt.

Nextpack erbjuder en totallösning som innebär upphämtning av ert gods och när det är färdigpackat får ni en utförlig dokumentation över allt gods som är färdigt att transportera. 
För mer info finns att läsa på https://nextpack.se

Även här kan vi presentera en riktigt häftig godbit. Företagets VD är nämligen ingen mindre än Marius Vargalui... För den minnesgode och inbitne handbolls-och Malmösupporterns klingar namnet bara ljuva minnen från förr framför allt då klubben tog steget upp till Elitserien 2006-2007.

Efter spel i LUGI så hamnade Marius i Malmö och rosade Baltiskan med sitt frejdiga spel. Snabb, kontringsstark spelare med näsa för var målet stod och var säkerheten själv när han kom i lägen från kanten.
Denne fenomenale H6 gjorde under sin sejour i Team Malmö smått fantastiska 920 mål på 165 matcher som också tar honom upp i ledningen i HK Malmös interna skytteliga, före såna kanoner som Mirsad och Adam, bara en sån sak!

Det är som ni förstår lite speciellt att kunna knyta till sig en partner av denna dignitet. Det skickar positiva signaler som visar att man kan ha banden kvar till klubben fastän den aktiva karriären är slut.
Om inte familjen och jobbet upptar Marius tid så försöker han vara en flitig gäst på våra hemmamatcher.
Med Nextpack och Marius i klubben har vi säkerställt vår historia för framtiden.

Varmt välkommen till ännu en säsong!


Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig


Koch & Ljungberg har skrivit på!
2020-06-29 09:00
En för dagen synnerligen välklädd Jan Ljungberg
Då får vi passa på att hälsa ännu en Nätverkspartner varmt välkommen till ett nytt spännande handbollsår. Att få Jan Ljungbergs(VD:n och delägare) underskrift betyder extra mycket för oss då reseindustrin är en av de branscher som verkligen har drabbats hårt av pandemin. Trots de utmaningar som Jan står inför väljer han att skriva på för ännu ett år med oss för det tackar vi speciellt för.

Företaget som nästa år fyller 25 har en spännande historia bakom sig. De tre första åren hette företaget Nils-Axel Koch Grupp och Specialresor AB efter grundaren och bytte namn 1999 till Koch & Ljungberg Grupp och Specialresor när Jan trädde in i handlingarna som VD och delägare.

Med grundaren Nils-Axel Koch kvar i verksamheten driver Jan företaget med stor framgång inom dessa tre affärsområden Grupp-och konferensresor, Privatresor och Affärsresor.
Vad som utmärker Koch & Ljungberg som researrangör är deras oerhört kompetenta och erfarna medarbetare som ständigt är tillgängliga för sina kunder och som ser lösningar i alla utmaningar som de ställs inför. Gå gärna in på deras hemsida och läs mer om företaget http://www.koch-ljungberg.se

I Jan har vi en av klubbens största ambassadörer och ett riktigt glödande fan. Ett välbekant ansikte på alla våra hemmamatcher och en trogen deltagare på våra events i Nätverket gör honom också till en uppskattad partner och Nätverkare.

Som sagt, att få en vingabruten partner med på tåget ännu ett år betyder oerhört mycket för oss så varmt välkommen med på vår resa Koch & Ljungberg.

Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig


Mannen med den gyllene armen har skrivit på för ytterligare en säsong!
2020-06-26 14:34
Richard Mårtensson i egen hög person
I de sista skälvande timmarna innan helg kan vi stolt presentera ännu en Nätverkspartner som väljer att förlänga sitt avtal med klubben.
Modul-System är en av världens ledande leverantörer av bilinredningar för servicebilar. Huvudkontoret är beläget i Mölndal utanför Göteborg och har dotterbolag i Asien och i Europa. Med sitt globala partnernätverk säljs deras produkter i över 50 länder world wide. Läs mer på https://www.modul-system.se

Som ni förstår får vi in i Nätverket en partner med stor internationell erfarenhet med kontakter världen över. Företaget sysselsätter nästan 5 000 pers och omsätter årligen 10  miljarder SEK.
Modul-System ingår i Lifcokoncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.
Med andra ord så är det ingen liten pjäs vi stärker upp i Nätverket.

Företagets representant och Försäljningschef, Richard Mårtensson följder dessutom den gedigna armada av grymma och fantastiska handbollsspelare som har passerat HK Malmös led dock under namnet och epoken Dalhems IF.
Med Dalhem som moderklubb spelade Richard i stort sett hela sin karriär i klubben förutom under två år då han spelade i Lunds AI(red anmärkning, bla tillsammans med vår Damtränare Ola Kristiansson)

I Dalhem spelade han dessutom med två andra Nätverkare och bekantingar, nämligen Rikard Rolf från ITAB och Per "Kaiser" Lundahl i Skurups Sparbank.
Enligt hörsägen var han en cool målvakt som hade en kraftfull och känslig kastarm som renderade i många mål- och vinstgivande utkast.

En av Richards mer minnesvärda idrottsliga prestationer var när han under en JSM-match från egen planhalva lyckades göra mål på den icke helt okände VM-och landslagsmålvakten under Bengas Boys eran Tomas Svensson. En merit god som något...
Som jag skrev i en tidigare publicering, i vårt Nätverk florerar det av idel ädel handbolls adel.

Modul-System å  alla andra..."Welcome to The World of HK Malmö"


Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig

BLI MEDLEM

Vi vill passa på att tacka alla för en spännande och framgångsrik säsong. Nu laddar vi för nya härliga utmaningar

Gilla oss på Facebook
Nyheter från våra lag
Damlaget, 15/05 15:44 
Damlaget, 07/05 16:00 
Flickor 08 (F11), 03/05 23:03 
Flickor 08 (F11), 29/04 16:58 
Damlaget, 24/04 13:07 
 
#VISTÄLLERUPP Partners
KÖP DIN BILJETT HÄR
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS