SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i HK Malmö
Bli medlem
Välkomna på match!
2023-01-26 21:09
 
Truls Eirik Grøtta väljer HK Malmö! 
2023-01-24 13:02
Vi kan med stor glädje presentera nästa nyförvärv. Det är playmaker Truls Grøtta som signerat ett kontrakt med HK Malmö över de kommande två säsongerna. Truls kommer närmast från Norska Halden Topphandboll som ligger på femteplats i norska ligan.


I Halden har Truls varit den tydligast lysande stjärnan under flera säsonger. Han leder denna säsongen både skytteligan och assistligan och har under hösten varit uttagen i det norska Rekruttlandslaget som är Norges motsvarighet till det svenska ligalandslaget.

En stark signering för kommande säsong! 

 

Sportchef Robert Månsson:

”Jag är såklart väldigt nöjd med att Truls har valt HK Malmö. Det är en riktig spetsvärvning som kommer göra ett stort avtryck i Handbollsligan. Truls är en explosiv spelare med en mycket fin spelförståelse som har gjort en strålande säsong i den norska ligan. Det har varit en dragkamp med flera klubbar och det känns oerhört bra att Truls spelar i rödsvart de kommande säsongerna!” 

 

Nyförvärvet själv:

”Har hört väldigt mycket positivt om Malmö, så jag är väldigt glad för möjligheten till att representera HK Malmö kommande två säsonger. Robert och Björn har lagt fram en god plan for framtiden, som har övertygat mig om at jag kan få en fortsatt fin utveckling som spelare i HK Malmö.

 

Tränare Björn Sätherström:

”Vi är väldigt glada att Truls väljer HK Malmö. Han har egenskaper både på och utanför banan som vi kommer få mycket nytta av. I processen och samtalen med honom har det känts helt rätt. Ser fram emot att få samarbeta med Truls i Malmötröjan.” säger vår huvudtränare Björn Sätherström

Martin Blomqvist klar för HK Malmö!
2023-01-20 14:09

Det är med glädje vi kan presentera årets första nyförvärv.  Martin Blomqvist från Allsvenska Rimbo ansluter till HK Malmö på ett kontrakt över de kommande två åren!

 

Efter att Anton Blickhammar efter en lång framgångsrik sejour har valt att flytta hem till Göteborg, så har arbetet med att hitta en ersättare varit igång under en längre tid.

 

Martin Blomqvist har en stark säsong i ryggen där han i skrivande stund leder den allsvenska skytteligan. Dessutom är det bara spelmål.

 

”Jag ser mycket fram över de kommande 2 säsongerna med HK Malmö och att få spela i Handbollsligan. Första intrycket av klubben var mycket bra och det känns som rätt steg i min utveckling som spelare, med rätt förutsättningar både fysiskt och handbollsmässigt. Det känns som HK Malmö har något spännande på gång och det skall bli kul att vara en del av den resan.” säger Martin själv.

 

Sportchef Robert Månsson är väldigt nöjd med 

nyförvärvet:

 

”Martin är en rivig vänsternia som spelar med kraft och energi. Han är stark i skyttet och lite svinig i sitt försvarsspel. Med Martin får vi in en tvåvägsspelare som spelar centralt bakåt och som producerar mycket mål. Han påminner om en ung Adam Lönn och förhoppningsvis kan Martin göra samma resa i HK Malmö” säger sportchef Robert Månsson

 

 

Matchdags
2023-01-13 12:30
Välkomna till Baltiska Träningshallen på söndag! Avkast 13:00
 
Månadens lag December
2023-01-03 00:20

Vår alldeles egen genomtrevlige och grymme målvakt Adam Krantz kunde fira december anno 2022 med att toppa sina insatser under månaden med att bli uttagen till Månadens lag som utses av Handbollsligan.

Stort Grattis säger vi från klubben och keep up the good spirit!

Tim Hilding förlänger!
2022-12-29 12:37

Tim Hilding förlänger!

 

Vi kan med glädje presentera att Tim Hilding har förlängt sitt avtal inför de kommande två åren. 

 

Sportchef Robert Månsson är nöjd:

 

Härligt att Tim har kritat på ett nytt avtal. Han har varit i föreningen under flera år och har successivt fått en större roll för varje säsong. Efter en lite tuffare start på säsongen har Tim under slutet visat vilken tillgång han är för HK Malmö och vilken enorm potential han har i sig. En potential som vi tror att Tim under sina kommande år kan få uppnå fullt ut. Han har en fantastisk speed i sitt spel som vi kommer ha stor nytta utav.

 

För mig kändes det som ett enkelt val att förlänga med Malmö, det var här jag började spela seniorhandboll och jag känner att jag fortfarande har mycket att utveckla både på- och utanför planen, något som Malmö kan ge mig. Jag gillar klubbens nya ambitioner och den nya riktningen som klubben strävar emot. Det är någonting jag verkligen vill vara en del av!
Säger Tim Hilding själv.

Bli medlem
Gilla oss på Facebook
Nyheter från våra lag
Handboll Fitness, 11/12 19:42 
Handboll Fitness, 19/10 08:33 
Handboll Fitness, 26/09 09:43 
Damlaget, 12/09 09:34 
Trygg och säker förening, 05/09 15:00 
Kampanjer och insamlingar, 05/09 14:37 
 
Handbollens huvudpartner
#VISTÄLLERUPP Partners
KÖP DIN BILJETT HÄR
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS
2007 Klubben
Krafttaget
HK Malmös officiella bussbolag
För årets mest hälsosamma julklapp Klicka nedan!