SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i HK Malmö
BLI MEDLEM
Kallelse till årsmöte i HK Malmö den 24 augusti
2021-07-01 14:15
Medlemmar i HK Malmö kallas till årsmöte tisdagen den 24 augusti kl. 18.00
 
Tid och plats: Tisdag den 24 augusti kl. 18.00, HK Malmö kansli, Bronsyxegatan 5, vån 2. Det kommer finnas möjlighet att delta på mötet digitalt. Länk skickas ut efter anmälan.
 
Årsmöteshandlingar: Årsmöteshandlingar finns tillgängliga på kansliet senast en vecka före mötet.
 
Dagordning och val sker enlig stadgarna.
 
Meddela närvaro i förväg till kansli@hkmalmo.se gäller både om du tänker närvara fysiskt eller digitalt.
 
Välkomna!
Styrelsen i HK Malmö
Printhuset Electra förlänger
2021-06-28 08:09
Från vä: den icke helt obekante Matti Pauna, i mitten Företagets VD Jörgen Victor och till hö Jörgen Rasmusson

Lagom till midsommarsillen kunde vi till slut landa en förlängning med en av Nätverkets många bärande trotjänare nämligen Printhuset Electra. Vår partner som hjälper oss att synas på rätt sätt och som levererar alla våra tryckarbeten som klappa, Partnermagasin, våra Roll Ups mm mm.

 

Med en stark startuppställning med bla gamla hockeyprofilen och Världsmästaren från 1987 Matti Pauna i spetsen ser Electras VD och ägare Jörgen Victor till att leverera profil-och trycksaker av yppersta kvalitet. I Printhuset Electra har vi en flexibel, dedicerad och professionell partner som alltid har sett till vårt bästa och som löser stora som små utmaningar som de ställs mot när vi ringer dem.

Med mer än 70 års erfarenheter från trycksaks- och marknadsföringsvärlden hjälper de dig att synas med allt från den minsta lilla klisteretiketten till stan’s största fasadvepa. 
Med ett marknadsanpassat och noga definierat utbud av produkter och tjänster som är baserat på ditt behov av service, kvalitet och leveranstider är man är idag en komplett leverantör av allt inom info- och exponeringsmedia. 

 

Syns du inte finns du inte. En gammal fras som det ligger en hel del i men vad som är minst lika viktigt är att synas på rätt sätt. En favorit ur Electras expo-utbud är pop-up magnetic som ger generösa visuella ytor att placera ditt budskap på samtidigt som det är ett av marknadens absolut enklaste system att montera. Slå gärna Matti en signal och se vad de kan hjälpa er med.

Du når honom på 040-661 91 05 eller matti@printhuset.se  För mer info finns att läsa på http://printhuset.se/

 

Det är således med sann glädje som vi ser Printhuset Electra skriva på för ännu en säsong. Med dem ombord har vi säkerställt en viktig kugge i Nätverket och klubbens behov av tryck-, info och expotjänster.

 

Varmt välkommen Jörgen & Co på vår fortsatta resa.

 

 

Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig

VICI har skrivit på för ytterligare en säsong!
2021-06-23 08:01
Vår devis i bakgrunden säger väl allt

Nu är vi inne i upploppet innan sommaren i arbetet med att sätta laguppställningen i Nätverket.

Ett glädjande besked och ett välkommet tillskott är Advokatfirman VICI som nu går in i sitt tredje år i klubben och Nätverket.

Likt många av våra partners har VICI ett mångfacetterat intresse i sitt engagemang för HK Malmö.

Förutom att man ser ett affärsmässigt mervärde i att vara med i vårt affärsnätverk så ser man ett minst lika stort värde i det sociala hållbarhetsarbete som vi är i full gång med.

 

Att advokatfirman lever som man lär vittnar inte minst om bolagets otroliga engagemang för föreningslivet och för idrotten. Vi i HK Malmö kan med stolthet räkna in oss till den skara av klubbar som har passerat VICI:s nålsöga där man har varit väldigt tydliga med vilka kriterier en förening ska uppfylla om man ska kunna räkna med bolaget som partner.

Tittar man då på de idrottsklubbar som VICI har valt att engagera sig i så är det idel ädel idrottsadel. Att tillhöra denna skara känns därför riktigt stort för oss.

 

Kort om Advokatfirman VICI.

Bolaget arbetar med affärsjuridik där man både har generalister och specialister i sitt team.

Med Teamets väl tilltagna kompetens och erfarenhet så täcker man nära nog alla affärsjuridiska områden.

Affärsjuridik kan tyckas vara ganska torrt och akademiskt. I verkligheten ser det annorlunda ut. Bakom alla siffror och ord handlar det om mänskliga relationer. För att nå bra resultat krävs lagarbete och det får du när du vänder dig till VICI. Goda råd måste inte alltid vara dyra. Men en sak är säker, goda relationer som bygger på uppmärksamhet, närvaro och förståelse är alltid värdefulla.
För mer info finns att läsa på: https://vici.se/

 

Idag hade vi besök av VICI:s Verksamhetsansvariga Åsa Lagerholm och Advokat tillika en av företagets Partners Carl Sjöstedt. Jämte fotograferingen hann vi med ett avskalat och trevligt samtal där bägge parter var rörande överens om att säsongen 2021-2022 var synnerligen efterlängtad för såväl de spännande matcherna som våra partneraktiviteter.

 

Åsa och Carl, always a pleasure å varmt välkomna till ännu ett handbollsår med HK Malmö

 

Gunnar Wibisono

Sälj-och Partneransvarig

 

 

Skurups Sparbank är klar!
2021-06-18 08:43
Idel glada miner när ett partnerskap ska förevigas

Då kan vi med glädje och stolthet presentera ännu en förlängning. Denna gång med en riktig trotjänare i Skurups Sparbank som har varit klubben trogen i många år.

 

Att stödja det lokala och regionala föreningslivet råder det inget tvivel om ligger banken varmt om hjärtat, HK Malmö inget undantag. Som sparbank ger man löpande stöd till många av bygdens och regionens föreningar så att de fortsättningsvis kan erbjuda en rik fritid till alla som bor i dess närområde.

Vad som gör Skurups Sparbank unik är att man i över 100 år har blivit något av navet för den lokala tillväxten genom att investera i och arbeta nära den lokala marknaden och deras kunder.

De senaste åren har banken gett sitt stöd till det lokala och regionala föreningslivet motsvarande över 7 miljoner kronor vilket är otroligt tacknämligt. Vill ni veta mer om vår Nätverkspartner gå gärna in på https://www.skurupssparbank.se/

 

Som brukligt hälsar vår ordförande våra återteckningar och våra nyförvärv varmt välkomna till ännu ett handbollsår, så ock denna gång

På bilden ser vi Jörgen hälsa Per Lundahl välkommen med en numera klassisk Corona-hälsning.

Per har en intressant bakgrund som ungdoms- och seniorspelare i Dalhem och sedermera när Dalhem blev en del av Team Malmö.

Vi tog upp det i förra årets presentation och den är så pass unik…eller inte… så den är absolut värd att lyftas fram igen.

Den största sportsliga merit som ska tillskrivas Per är att han var den förste målskytten i Team Malmös första officiella tävlingsmatch.

Å som grädden på moset var han dessutom den förste som betalade in sin medlemsavgift i nybildade Team Malmö!

Med den profilen och de vassa egenskaperna är det inte konstigt att Per sedan har gjort en karriär inom bankvärlden och numera är en uppskattad Företagsrådgivare

 

Per, always a pleasure å varmt välkomna ”to The World of HK Malmö”

 

 

Gunnar Wibisono

Sälj-och Partneransvarig

TEPEK AB har skrivit på!
2021-06-07 09:00
På bilden välkomnar Jörgen Paul Johnsson och TEPEK till ännu en säsong

Då får vi hälsa vår Silverpartner TEPEK varmt välkomna till ännu en säsong med HK Malmö och det är med stor glädje vi kan konstatera att man vill fortsätta resan tillsammans med oss.

Paul och Tomas som äger bolaget tillhör dessutom en av våra riktiga trotjänare som har varit med länge och som tom inför förra säsongen uppgraderade sig till Silverpartner.

 

1993 startade Paul Johnsson och Tomas Ohlsson TEPEK AB med en vision och grundtanke att leverera handlingar med god kvalité och 100% nöjda kunder.

2016 etablerade man dessutom ett kontor i Stockholm med samma givande koncept.

TEPEK arbetar främst med fastighetsägare, arkitekter, kommuner, elentreprenörer och byggentreprenörer och arbetar inom de tre huvudområdena Handlingar, Projektering och Kunskap.

För mer info finns att läsa på https://www.tepek.se/

 

 
I TEPEK:s delägare har vi ena riktiga hängivna och trogna fans i HK Malmö och de missar sällan en match.
Ett stort idrottsintresse, att hålla igång och att vara i farten är väl något av dessa båda herrars signum.
För Pauls del så förutom HK Malmö så är det skidåkning, resor, en runda golf och bilar som står högt på listan över fritidsintressen.
När det gäller Tomas så är det att se på fotboll och att köra motorcykel aktiviteter som han gärna ägnar sig åt när inte jobbet kallar.
Med Paul och Tomas i Nätverket får vi två dedicerade och erfarna medlemmar med stort hjärta och intresse för HK Malmö.
 
Boys, varmt välkomna till ännu ett handbollsår tillsammans med oss.
 
 
Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig
 
Damlaget
Välkommen tillbaka Selma!
2021-06-04 11:27, Damlaget
Selma Zilic tillbaka i HK Malmö
HK Malmö Dam hälsar Selma varmt välkommen tillbaka efter sina 2 säsonger i OV Helsningborg.
-"Det är oerhört kul och vara tillbaka i HK Malmö. Jag ser framemot säsongen med laget och kunna göra resan tillsammans med de. HK Malmö har en tydlig vision, och är en klubb som är engagerad och satsar mycket. Jag har fått en tydlig roll och stort förtroende och hoppas jag kan bidra med fart och aggressivitet. Ser verkligen framemot en spännande säsong och ett nytt lag," hälsar Selma
 
"Extra roligt att vi skrivit kontrakt med en hemvändare. Selma kommer med erfaranhet från spel högre upp i systemet och hon kommer spetsa truppen ytteligare. Jag har jobbat med Selma under flera år på handbollsgymnasiet och det är en mångsidig spelare som har en härlig speed. Hon har växt under sina två år i OV Helsingborg och det är fantastiskt kul att hon nu vänder tillbaka till HK Malmö", säger Rober Månsson Sportchef HK Malmö Dam
BLI MEDLEM
Gilla oss på Facebook
Nyheter från våra lag
Trygg och säker förening, 09/06 12:04 
Kampanjer och insamlingar, 09/06 11:37 
#VISTÄLLERUPP, 09/06 11:31 
Damlaget, 04/06 11:27 
Damlaget, 02/06 11:24 
Damlaget, 21/05 11:22 
 
#VISTÄLLERUPP Partners
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS