Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i HK Malmö
BLI MEDLEM
Länsförsäkringar och HK Malmö är överens!
2020-07-13 06:16
Malmös Kontorschef Anders Lindsten
Mitt i sommar och semestertider har vi det glädjande beskedet som säger att Länsförsäkringar är klara för ännu en säsong.
Att räkna in Länsförsäkringar som en av våra partners i Nätverket är vi så stolta över då bolaget verkligen är måna om att stödja idrotten, föreningslivet och tar ett stort samhällsansvar och ser nästan dessa frågor som sitt patos. 
Att HK Malmö finns med på Länsförsäkringars radar som en av de klubbar som ingår i deras sponsorprogram är därför oerhört hedrande.
Med Länsförsäkringar vid vår sida har vi en stark partner som troget följer oss på vår resa.

Vad som gör Länsförsäkringar intressant och spännande är att bolaget är en sammanslutning av 23 olika självständiga ömsesidiga försäkringsbolag. 
Vad som kännetecknas och menas med ett ömsesidigt försäkringsbolag är att det liknar mycket i ett kooperativ eller en ideell förening där ägarna faktiskt är företagets kunder.

2016 kunde man räkna in 3,7 miljoner kunder och 6200 medarbetare varav huvuddelen i Sverige.
Länsförsäkringar är marknadsledande på skadeförsäkringar och den femte största retailbanken på den svenska marknaden. Mer info finns på https://www.lansforsakringar.se/skane/privat/

I Nätverket representeras Länsförsäkringar oftast av Malmökontorets Rådgivningschef för Bank & Försäkring Privatmarknaden Marie Ericsson.
På plats på de flesta hemmamatcher följer Marie med intresse lagets framfart och givetvis är hon en frekventerad och uppskattad gäst på våra aktiviteter och events.

Deras Kontorschef i Malmö Anders Lindsten passar dessutom på att skicka en speciell hälsning och inbjudan som säger att ni är hjärtligt välkomna till årets första Frukostträff där Länsförsäkringar står som värd. Boka således redan nu in torsdagen den 24 september. Separat inbjudan kommer.

Varmt välkomna till en ny säsong!

Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig

Lojal trotjänare klar för ännu en säsong
2020-07-10 06:37
Då har vi idrottsvärldens snyggaste matchtröja och halsduk som flankeras stolt av Mattias Granholm och Bo Nilsson
Det känns riktigt roligt att kunna presentera en förlängning med ett gammalt genuint Malmöföretag och en viktig kugge i vårt fortsatta lagbygge av Nätverket, Beijer Bygg. 
Att företaget dessutom tillhör en av våra veteraner gör denna återteckning extra glädjande då vi än en gång har säkerställt kontinuiteten i vårt affärsnätverk.

Om vi ska ge oss in på en liten historisk resa så grundades denna bygghandelskedja 1866 under namnet Handelsföretaget Firma G Beijer av Gottfrid Beijer. Idag är Beijer Byggmaterial AB en rikstäckande bygghandelskedja som finns på ett 60-tal orter från Malmö i söder upp till Kiruna i norr.

Med en målgrupp mot små och stora byggföretag och även privatpersoner har man en årlig omsättning på 5 miljarder SEK. Kedjan sysselsätter 1200 medarbetare och ingår numera i Wolseley koncernen med verksamhet i Europa och i Nordamerika. Med andra ord en välskolad och välmeriterad Nätverkspartner!
För mer info finns att läsa på https://www.beijerbygg.se/foretag

Beijer Bygg representeras i Nätverket främst av Terje Olsen som är något av en nestor i sammanhanget.
Han började i företaget bara något år efter det att det grundades.....och har varit Beijer trogen sedan dess....eller...hur var det nu???!!!
Oavsett vad, när och hur så är Terje en värdefull medlem i Nätverket, en flitig gäst på våra events och som sällan missar en match.
Med sitt innerliga sätt och sitt positiva mindset i kombination med att vara en otroligt dedicerad och kompetent affärsman så på något sätt personifierar Terje HK Malmös Nätverk.

Att han sedan har en grym uppbackning av sina kollegor tillika säljchef Mattias Granholm och sin Filialchef Bo Nilsson gör ju inte Beijer Byggs avtryck sämre i sällskapet.
Kort och gott, ett vasst gäng har vi från detta anrika Malmöbolag.

Boys, varmt välkomna till ännu ett fantastiskt handbollsår med Stadens stolthet


Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig

Ny färgstark och välmeriterad Nätverkspartner klar för HK Malmö
2020-07-08 06:23
Tummen upp för från vä Hacke Johansson, Micro Nordström i mitten och vår alldeles egen Jörgen Rasmusson som hälsar dem välkomna
Det är med glädje och stor tillförsikt vi kan konstatera att vi har knutit till oss bemannings och entreprenadföretaget PEMA People Malmö till Nätverket och hälsar dem därför varmt välkomna till HK Malmö.
Ibland infinner sig bara den sköna känslan av att det är "A Perfect Match" när två parter möts å detta är ett lysande exempel. 
Från vår första kontakt och under pågående dialog till att bägge skrev på gick med vindens hastighet när vi båda väl insåg att vi hade samma mål och ambitioner.

PEMA People med sina rötter och sin historia från Östergötland har sedan starten 1997 vuxit ut till att bli en av branschens absolut ledande aktörer.
Företaget är ett fullsortiments bemanningsföretag  inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet och befinner sig ständigt i en utvecklingsprocess.
Med en flexibel organisation som innefattar 1300 medarbetare och en etablering på flera orter runt om i landet kan PEMA People med fördel anlitas och snabbt sättas in för olika uppdrag.

Idag arbetar man inom fyra affärsområden, Bygg & Anläggning, Lager & Logistik, Tjänstemän och Industri & Verkstad. Affärsområden som är som klippt och skurna för HK Malmös affärsnätverk.
Nu ser vi verkligen fram emot ett gott och givande samarbete och hoppas på en grym resa tillsammans.

Vad som borgar för att det kan bli en spännande och utvecklande resa tillsammans tillskriver vi Malmökontorets Affärsområdeschef Micro Nordström och Konsultchef Hacke Johansson. Två drivna gentlemen som vet vad som krävs för ett gott samarbete och som ser möjligheter i alla affärer.
Med dem på läktaren och i Nätverket har vi fått in två riktigt bra killar i gemenskapen.

Därför är det ett sant nöje att hälsa dem och PEMA People...."Welcome to The World of HK Malmö"


Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig

Rejlers är klar!
2020-07-06 09:32
Mr Holmdahl så som vi alltid förknippar honom. Med en spjuverblick och ett smittande leende...
Lagom till semestertider kan vi stolt meddela att en av Nätverkets oldies but goldies är klar för ännu en säsong. Rejlers som hade sin debutsäsong förra året väljer alltså att fortsätta resan tillsammans med HK Malmö. 
Att första året oftast är tuff är allmänt känt då man ska komma in och etablera sig i Nätverket, delta i de olika aktiviteterna och skapa relationer. Nu är debutåret avklarad och Rejlers Affärsområdeschef i Malmö Rickard Holmdahl är nu redo att ta vårt samarbete till nästa nivå och fortsätta utveckla sina kontakter i Nätverket.

Rejlers en vital snart 80 åring (2022 jubilerar man)har sedan starten haft elteknik i alla dess former som den röda tråden i sin verksamhet.
1942 grundades företaget i Småland av ingenjör Gunnar Rejler och har under hela sin historia i stort sett letts av Gunnars arvingar.
Fram till 2018 var Peter Rejler(sonson) koncernchef som då efterträddes av Viktor Svensson. Bolaget har behållit karaktären av familjeföretag trots att ägandet har breddats genom en marknadsnotering av aktien 2003.
Rejlers erbjuder tekniska konsulttjänster inom områdena Energy, Buildings, Telecom, Industry och Infra.
Koncernen sysselsätter 2400 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och i.....Förenade Arabemiraten(Abu Dhabi). För mer info finns på www.rejlers.se

I Rickard Holmdahl får vi i Nätverket en kunnig och kompetent medlem inom sitt gebit, som har ett stort idrottshjärta och ser därför med stor tillförsikt vad vårt samarbetet kan leda till.

Vi hälsar Rickard och Malmökontoret varmt välkomna till ännu en säsong!

Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig
Dygnet Runt Städ förlänger med ytterligare en säsong!
2020-07-03 08:14
Vi fortsätter vår fina serie med att presentera våra åter- och nyteckningar.
I veckan blev det klart med Ulf Ivarsson VD på städföretaget Dygnet Runt Städ som har skrivit på för ännu ett handbollsår som Nätverkspartner.
Ser man till företagets utveckling och bredden i sin produktportfölj så kan man se hur företaget har växt i takt med sina kunder och deras behov.
Från starten 1988 då man specialiserade sig på städtjänster inom byggsektorn kan vi se en intressant utväxling till fler och andra affärsområden.

Förutom att företagets anställda har blivit fler så till städtjänster kan de även erbjuda fruktkorgar, växtinredning, mattor och kontorsmaterial till sina kunder.
Att vara lyhörd för deras kunders behov och att kunna erbjuda lösningar utöver sin kärnverksamhet har varit en lyckosam strategi för företaget att växa. 
För mer info om Dygnet Runt Städ finns på http://dygnetruntab.se

Att kunna knyta till oss Ulf och Dygnet Runt Städ känns också som en extra fjäder i hatten då han egentligen har sitt stora hjärta inom innebandyn där Ulf har en gedigen bakgrund inom innebandyn i Malmö.
Sakta men säkert har vi lyckats frälsa denne golfspelande Nätverkspartner med handboll å det är vi ju glada för.

Varmt välkomna ni också Ulf "To The World of HK Malmö"

Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig


Kallelse till årsmöte i HK Malmö den 25 augusti
2020-07-02 08:16
Medlemmar i HK Malmö kallas till årsmöte tisdagen den 25 augusti kl. 18.00

Tid och plats: Tisdag den 25 augusti kl. 18.00, HK Malmö kansli, Bronsyxegatan 5, vån 2

Motioner: Motioner ska lämnas in till styrelsen senast 4 veckor innan årsmötet till kansli@hkmalmo.se.

Valberedning: En ny valberedning ska väljas vid årsmötet, har du några förslag meddela detta till kansli@hkmalmo.se.

Årsmöteshandlingar: Årsmöteshandlingar finns tillgängliga i möteslokalen samt 1 vecka innan årsmötesdatum på kansliet.

Övriga årsmöten: Dalhems IF (kl. 17.30) och Malmö HP (kl. 17.45) i samma lokal.

Medlemmar hälsas hjärtligt välkomna

Styrelsen i HK Malmö
BLI MEDLEM

Vi vill passa på att tacka alla för en spännande och framgångsrik säsong. Nu laddar vi för nya härliga utmaningar

Gilla oss på Facebook
Nyheter från våra lag
Damlaget, 15/05 15:44 
Damlaget, 07/05 16:00 
Flickor 08 (F11), 03/05 23:03 
Flickor 08 (F11), 29/04 16:58 
Damlaget, 24/04 13:07 
 
#VISTÄLLERUPP Partners
KÖP DIN BILJETT HÄR
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS