Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i HK Malmö
BLI MEDLEM
En efterlängtad signatur är på plats!
2020-08-07 09:01
Andreas i högform. Vem kan säga nej till denne man?

Vi började veckan med att presentera att en av våra betydande mediekanaler var klar. Å vi avslutar veckan med att förkunna att vi är överens med klubbens officiella kommunikationsbyrå för ytterligare en säsong.

En synnerligen välmeriterad byrå som med sin relativt unga ålder kan stoltsera med olika utmärkelser och nomineringar på sin CV. Vi pratar givetvis om South Communication.

 

Med många internationella klienter på sitt konto jobbar företagets VD och ägare Andreas Pitlik och South lika hemtamt world wide som domestic och har under sin tid skapat sig ett gott renommé att vara det bolag som kan bygga varumärken.

Detta genom att bolaget bla ständigt är i en utvecklingsprocess, är väl uppdaterade med branschen och att man har en väldokumenterad erfarenhetsbank gör bolaget till en stark aktör på marknaden.

 

Souths signum är att utifrån deras metodik vitalisera sina klienters invanda gamla mål och värdegrunder, klä dem i en ny förpackning och till detta koppla en tydlig kommunikationsstrategi för att säkerställa att företagets budskap kommer fram i ett nytt sken.

Vill du veta mer om Andreas och deras arbete? Gå in på https://south.se/

 

Med Andreas idrottsbakgrund som fotbollsspelare å inte minst ca 15 säsonger som ungdomsledare i handboll är det kanske inte så konstigt att han är starkt engagerad inom förenings-och idrottsrörelsen men kanske inte främst inom de sportsliga områdena som man kanske kan tro.

Givetvis följer han med intresse våra elitlags mödor och framgångar men vad som faktiskt ligger Andreas ännu varmare om hjärtat är idrottsrörelsens grundideologi.

 

Här skulle man nästa kunna beskriva honom som ”Old School” där värdeord som Fostran, Kamratskap, Respekt och Ansvar i en 2:0 version är det som han verkligen brinner för.

 

I Andreas har vi en synnerligen kompetent och engagerad eldsjäl som ser det som sitt kall att lyfta fram en förenings arbete med barn, ungdomar, integration och jämnställdhet.

Det är också därför som Andreas kommer att bli synnerligen involverad i klubbens samhällsprogram och CSR-arbete.

 

Med South och Andreas ombord har vi sannerligen säkerställt klubbens värdegrundsarbete och kvalitetssäkrat all vår kommunikation.

 

Varmt välkommen till ännu en säsong med HK Malmö

 

Gunnar Wibisono

Sälj-och Partneransvarig

 

 

Ännu en viktig förlängning klar!
2020-08-03 09:03
Att "Pennan är mäktigare än svärdet" får på något sätt symbolisera denna veckas första återteckning då vi med stor glädje kan konstatera att vår Nätverkspartner tillika Mediapartner HD Sydsvenskan är klar för ytterligare en säsong.
Med HDSDS på vår resa har vi därmed säkerställt en av våra viktigaste mediekanaler och vår röst mot omvärlden så vi kan synas, höras och uppmärksammas på bästa sätt.
Med en dagstidning i tabloidform och som finns på webben och som kan kommunicera ut våra sportsliga resultat och bevaka vårt arbete är guld värt.
Tidningen som numera ingår i Bonnier News har varit en stadig och trogen partner till HK Malmö sedan många år och har sin givna plats i Nätverket.

Som ni förstår är tidningen en eftertraktad partner bland många klubbar, därför känns det riktigt skönt att man väljer att förlänga med oss.
Trots att de sitter med många åtaganden och samarbetsavtal med klubbar runt om i Skåne har de med deras Teamledare och Projektledare i spetsen Åsa Freij alltid ställt upp för oss på ett förtjänstfullt sätt och i en positiv anda.

Nu blickar vi fram mot ett händelserikt och framgångsrikt handbollsår. 
När årets säsong är slut och herrarnas slutspel är färdigspelat, likaså damernas seriespel och jag drömmer mig bort ser jag framför mig stora feta rubriker på första sidan i såväl tabloiden som på nätupplagan....

Welcome to The World of HK Malmö

Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig


Sommarhälsning från ordförande!
2020-07-31 06:49
Tillsammans går vi hand i hand...Tillsammans i HK Malmöland....
Just nu befinner jag mig ute på de svenska vägarna körandes i vår nyinköpta husbil för att fira lite Svemester och ladda batterierna inför kommande säsong.
Samtidigt vill jag passa på att skicka en hälsning till alla HK Malmö fans och hoppas att ni liksom jag ser fram emot ett häftigt handbollsår.

Den ofrivilligt långa försäsongen ser vi äntligen slutet på och inget ont som för med sig något gott.
Att seriespelet tidigt tog slut innebar definitivt inte att den dagliga och löpande verksamheten avstannade. 
Istället fick vi extra förberedelsetid inför säsongen 2020-2021 å den tiden tiden har vi verkligen förvaltat på bästa sätt.
Givetvis har Pandemin satt sina spår och hämmat vissa delar av vårt arbete men alla de andra bitar som vi själva har kunnat påverka har vi verkligen jobbat med till 100%.

Spelprogrammen är satta, hallar är bokade, matchställen för våra elitlag är beställda och våra CSR-projekt som faller inom ramen för vårt samhällsprogram väntar vi otåligt på att få kicka igång mm mm.

Jämte detta vill jag gärna lyfta fram sponsorförsäljningen av våra partnerpaket som har gått över förväntan där vår marknadsgrupp har gjort ett grymt jobb. För det var där som vi bla hade ett av våra större frågetecken kring med tanke på hur Coronan har påverkat samhälls- och världsekonomin.

Med det sagt vill jag rikta ett varmt tack till alla våra trogna partners och välkomnar våra nya partners som hittills har skrivit på. 
Jag är helt införstådd med att även ni har fått göra inskränkningar i er marknadsbudget. Ert beslut att prioritera HK Malmö har värmt mitt Malmöhjärta samtidigt som det på ett charmant sätt skapar en trygghet för vår verksamhet. 
Det ser verkligen hoppfullt ut för vårt fortsatta försäljningsarbete och vi kommer fortsätta presentera våra åter-och nyteckningar på hemsidan och på vår FB-sida.

Sammanfattningsvis vill jag säga att ett tu tre så står vi där inför seriepremiären för våra Damer och Herrar å det ska bli SÅ roligt och inspirerande.
Å vet ni....jag tror banne mig att detta år blir vårt år å vi gör det TILLSAMMANS!

Väl mött i matchvimlet!

Jörgen Rasmusson
OrdförandeAreco har skrivit på!
2020-07-29 07:02
Det var så allt började.... när Familjen Areskog 1950 förvärvade Trelleborgs Skrotaffär AB
Vi fortsätter vår spännande serie med att presentera ännu en intressant partner med en sagolik historia och har kommit till Areco. 
Ett företag som har sina rötter i Trelleborg och som började sin era 1950 när Familjen Areskog förvärvade Trelleborgs Skrotaffär AB som skulle utvecklas till att bli en av de största återvinnings-och rivningsföretag i södra Sverige.

Idag har företaget vuxit sig till att bli en koncern och en betydande aktör inom byggindustrin som arbetar inom fem affärsområden Areco Metals, Areco Profiles, Areco Direct, Areco Contractor och Areco Porperties.
Vad man har uppnått sedan starten är smått makalöst och är ett fantastiskt exempel på ett stycke svenskt entreprenörskap och företagshistoria.
Som trogen Silverpartner till HK Malmö är vi därför otroligt stolta att kunna räkna in Areco i vårt Nätverk år efter år. För mer info https://www.areco.se/sv/

Med ett stort engagemang och intresse för idrotten och med sitt CSR arbete tar koncernen ett stort socialt ansvar och är involverad i olika idrottsklubbar, föreningar och projekt. Denna filantropiska sida genomsyrar också den företagskultur som finns och som på ett väldigt tydligt sätt speglar företagets grundvärderingar.
Med Areco i Nätverket har vi en stark partner som på ett lysande sätt visar hur man kan kombinera affärer med ett socialt engagemang.

Därför är det också ett sant nöje att hälsa Areco varmt välkomna till ännu en säsong med HK Malmö.

Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig
Anrikt Malmöföretag klar för ännu ett handbollsår
2020-07-27 08:20
Interiörbild från Hedbergs Fordstore bilhall ute i Fosie

Det är inte ofta vi kan presentera en partner där vi nästan kan känna historiens vingslag när vi får oss berättat om en mans dröm, om hans resa och inte minst om denna smått fantastiska framgångssaga.


Därför är det ett sant nöje att hälsa vår Silverpartner Hedbergs Bil, detta genuina Malmöföretag varmt välkomna till ännu ett år med Nätverket och HK Malmö.


Hedbergs Bil grundades 1896 av John Hedberg i Malmö. 1926 startade försäljningen av Ford – över 90 år senare är företaget en av de största återförsäljarna i Sverige.

Genom åren har Hedbergs skapat sig en gedigen kunskap om Ford, vilket man med all rätt är väldigt stolta över.

I Malmö, Lund och i Helsingborg finns Fullservice-anläggningar med försäljning, service och verkstad.

Anläggningen i Malmö blev dessutom 2016 Skånes första FordStore. Ett koncept som innebär, att man förutom det ordinarie modellutbudet av Ford även säljer modeller som Ford Mustang, Ford Focus RS samt den eleganta serien Vignale.


Samtliga deras anläggningar erbjuder givetvis också service- och verkstadstjänster. Här möts du av serviceinriktade kundmottagare och servicetekniker som hela tiden utbildas efter de senaste kraven vad gäller teknik och funktioner. Som Fordägare är du i trygga händer när du lämnar bilen hos Hedbergs Bil!

Besök företaget på https://www.hedbergs.se/


Vad Hedbergs Bil gör till en väldigt uppskattad medlem i Nätverket är att man i alla lägen alltid ställer upp för HK Malmö. Oavsett önskemål eller behov av transportmedel som klubben har haft har företagets försäljningschef Goran Bojcevski och hans kollegor ställt upp på ett föredömligt sätt. För oss har det varit en otrolig trygghet att bara kunna lyfta på luren så har de hjälpt oss.


Med en grym näsa för affärer och sitt extroverta sätt så passar Goran definitivt in med sin profil i Nätverket. När han kommer på våra Nätverksmiddagar eller följer med på våra Nätverksresor så är det alltid ett härligt flow runt honom. En sann representant för Hedbergs Bil, HK Malmö och för Nätverket.


Hedbergs Bil-varmt välkomna till HK Malmö säsongen 2020-2021!

 

Gunnar Wibisono

Sälj-och Partneransvarig

Drivet stjärnskott på IT-himlen förlänger med HK Malmö
2020-07-24 07:39
För en gångs skull en sittandes Jonas Nilsson som alltid annars är på språng med nya affärer eller spännande projekt i pipeline

Då lyfter vi på hatten och välkomnar ombord på vår fortsatta resa vår Silverpartner Jonas Nilsson på Future IT Partner.

Bolaget är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom IT-området. 

Med ledord som personligt, professionellt och enkelt som utgångspunkt hjälper de dig att skapa en effektiv vardag och lösa dina problem.

Future IT Partners affärsidé bygger på att vara en kompetent affärspartner för sina kunder i deras fortlöpande IT-utveckling.


Sedan starten 2012 har företaget haft en positiv trend och kunnat utvecklas organiskt i en sund och samlad takt. Med HK i Helsingborg och ett kontor i Malmö bedriver Jonas med sin personal sin verksamhet på ett förtjänstfullt sätt. För mer info https://futureitpartner.se/

 

Jonas som är VD och majoritetsägare i  Future IT Partner symboliserar på något sätt dagens generation av drivna och målmedvetna entreprenörer. Med ett starkt engagemang, orubblig vilja och tydlig målfokus ser han till att bolaget utvecklas enligt lagd plan.

Om inte detta var nog att drifta Future IT Partner så är Jonas involverad i andra spännande projekt.

 

Då träning och kost ligger honom varmt om hjärtat så har han ett företag som heter Hälsomatlådan. Ett bolag som arbetar med vällagad och nyttig mat och som levererar lunch till företag, förskolor och andra kommunala inrättningar i Helsingborg med omnejd.

Vidare är Jonas involverad i Fitnessfika. Ett företag som producerar och levererar hälsosam och välsmakande fika, mellanmål och snacks.

 

Skulle du inte hitta Jonas vid förhandlingsbordet, på kontoret eller i något av sin andra bolag så kan du garanterat hitta honom på närmaste crossfitcenter. Med sin träning ser Jonas till att hålla kroppen och knoppen ”in shape” samtidigt som träningen och också blir hans själsliga retreat.

Som du förstår så snackar vi här om en av Nätverkets mest vältränade hunks…

 

Därför är det sant nöje att hälsa denne bustrevlige och glade Landskronapåg till ännu ett handbollsår med HK Malmö.

 

Gunnar Wibisono

Sälj-och Partneransvarig

 

 

BLI MEDLEM

Vi vill passa på att tacka alla för en spännande och framgångsrik säsong. Nu laddar vi för nya härliga utmaningar

Gilla oss på Facebook
Nyheter från våra lag
Damlaget, 15/05 15:44 
Damlaget, 07/05 16:00 
Flickor 08 (F11), 03/05 23:03 
Flickor 08 (F11), 29/04 16:58 
Damlaget, 24/04 13:07 
 
#VISTÄLLERUPP Partners
KÖP DIN BILJETT HÄR
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS