SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i HK Malmö
BLI MEDLEM
Vinst mot RIK
2021-11-26 22:18
Tim Hilding matchens HKM-spelare

Det blev till slut en ganska bekväm seger mot Redbergslid med siffrorna 30-22 efter 13-11 i halvtid.


Vi inledde matchen på ett bra sätt och tog direkt initiativet. Fram till 13-8 såg det riktigt bra ut, men då kom ett litet bakslag och gästerna kunde göra första halvleks tre sista mål till pausresultatet 13-11.

RIK gjorde sen andra halvleks första mål, och hade då rejält häng på HKM. Men då tog hemmagrabbarna sig samman igen och drog obönhörligen ifrån till som mest en tiomålsledning. Slutresultatet stannade vid 30-22. Gott så.

 

Vi kunde välkomna Magnus Persson tillbaka efter hans problem med hans hjärnskakning. Magnus verkade klart spelsugen och gjorde en mycket bra match. Priset till vår bäste spelare gick dock till Tim Hilding som gjorde en bra match med mycket fart under fötterna. Adam i holken, som kom upp i 43 i räddningsprocent bör ju också nämnas.

 

Fredrik Lindahl var den enda spelaren som inte tillfrisknat från sin förkylning så han stod över dagens match. Vi hoppas han är tillbaka till nästa övning, som är Sävehof på bortaplan. Däruppe måste vi ligga kvar minst på samma nivå som idag, och ha så många friska mannar som möjligt, det är nämligen ett helt annat motstånd. 

Bäste spelare i RIK var, föga överraskande, Elliot Stenmalm.

 

Våra målskyttar: Tim 8, Magnus 6, Charles 4, Adam T 4, Kassem 2, Anton 2, Inge 1, Hampus N 1, Max 1 och Arvid 1.

 

Tommy Thysell

RIK på hemmaplan i kväll!
2021-11-26 08:57
Anton och Adam är laddade!
Matchdag!
Alla våra supporters, och för all del även alla allmänt idrottsintresserade, kan se fram mot en härlig fredagsunderhållning i Baltiskan.
 
Till att börja med så spelas det handboll då HKM tar emot mesta mästarna, de vita eleganterna, dvs Redbergslids IK, från Göteborg.
 
RIK har fått en tuff start på ligaspelet och parkerar i nuläget på sista plats i tabellen. Jag tog ett snack med vår tränare, Stian Tönnessen, inför matchen och vi var tämligen överens om att RIKs serieposition inte riktigt motsvarar deras insats på plan. I deras senaste match t.ex. så besegrade de Hallby med övertygande 31-23. Det finns alltså all anledning att vara på tårna direkt från start.
 
En spelare som absolut måste hållas i strama tyglar är den ytterst lovande niometersspelaren Elliot Stenmalm. Jag uppmanar även publiken att hålla ett öga på honom eftersom han inte återfinnes i Handbollsligan nästa säsong. Han har nämligen redan skrivit, obs inte kritat, under ett kontrakt med den polska storklubben Kielce.
 
För vår del hoppas vi att Magnus Persson åter är i fullt speldugligt skick. Det har sett bra ut i veckan, men med dessa eländiga hjärnskakningar vågar man inte ta någonting för givet. Vi har haft lite förkylningar i truppen i veckan, men vi hoppas att det inte ska påverka oss inför i kväll.
 
Fredagskvällen fortsätter efter slutsignalen sedan i VIP-avdelningen, med nån form av HKM variant av Fräcka Fredag. Nåja, fräck och fräck, men det blir åtminstone levande musik av vår ordförande Jörgen Rasmusson, som lämnar sin plats bakom trummorna till förmån för platsen bakom klaviaturen i hans coverband JoJs. Välkomna dit för en stunds samvaro.
 
Avkast kl.19:00. Matchen går även att följa på C More, men där kan man icke uppleva vår Fräcka Fredag, det kräver att man är på plats i hallen.
 
Vilja och jävlaranamma, som här Anton och Adam mot Guif, vill vi se även mot RIK. Då kan det säkert gå vägen.
 
Tommy Thysell
HandbollsSveriges nöjdaste sponsorer 2021
2021-11-16 11:15

Alltså, Hörrni...
Snacka om att HK Malmö är "in the zone" 😎
Vartannat år görs en Nöjd Kund-undersökning bland HandbollsSveriges alla partners i Handbollsligan.

På marknadsmötet i fredags så förkunnades 2021 års vinnare, å vet ni? "and The Winner Is.....HK Malmö!!!
Vi vann, Vi vann, förstår ni? VI VANN🍾🍾 🍾😀
HK Malmö har HandbollsSveriges nöjdaste sponsorer!!🤾‍♀️🤾‍♂️
...Tjoooohooooo🤸‍♀️🤸‍♂️🤸‍♀️🤸‍♂️🤸‍♀️🤸‍♂️

Å det stannar inte här, vi kommer fortsätta att utveckla vårt partnerkoncept å vi kommer fortsätta att försöka frälsa näringslivet!

Jag säger bara en sak;
"Welcome to The World of HK Malmö"

 

Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig


#isammalag #tillsammans

Knapp seger mot GUIF
2021-11-11 22:24
Kapten Lindahl visade vägen!

Malmöborna ställdes inför ett val ikväll, VM-kval i fotboll eller Handbollsligan.


Det verkar som de flesta valde fotbollen. Dock är en skruttig handbollsmatch som slutar med vinst bättre än en skruttig fotbollsmatch som slutar med förlust. Det betyder att vinnarna var de som valde handbollen, HKM vann nämligen över gästande Guif från Eskilstuna med 27-26 (12-14).

 

Matchen började trögt för HK då Guif tog en tidig ledning. Man höll ledningen hela första halvlek där det för vår del främst var Anton Blickhammar som gjorde väsen av sig.

 

Ingenting verkade förändras i den andra akten, men HK lyckades komma ikapp vid 23-23 efter femtio minuter. De sista tio minuterna höll vi sedan eskilstunaborna bakom oss, och lyckades alltså vinna, även om Guif hade sista anfallet, med 27-26.

Ska vi ta någonting med oss från den här matchen så är det att vi visade stark moral genom att vinna trots en som sagt, totalt sett, skruttig insats.

 

Till bästa hemmaspelare utsågs Fredrik Lindahl, men även Anton Blickhammar gör en fin match.

Våra målskyttar: Anton 9, Fredrik 5, Kassem 5, Hampus J 4, Tim 3, Adam 1.

 

Fredrik Lindahl dagens bäste HK-spelare.

 

Tommy Thysell

GUIF hemma i omstarten
2021-11-11 10:08
Magnus Persson i fokus!
I går drog Handbollsligan igång igen efter landslagsuppehållet. Dock fick HK en dag extra på sig, och spelar istället på i kväll mot Guif hemma i Baltiskan.
 
Vi hoppas kunna resa oss efter den trista förlusten mot Lugi i senaste matchen. Den var naturligtvis svårsmält, men botemedlet finns tillhands om vi kan roffa åt oss båda poängen mot Zoran Roganovic lag.
 
Vi hoppas kunna lyckas med detta, även om Dan Beutler, Daniel Ekman och Nisse Pettersson fortsatt är utanför spel. Hur statusen är med Magnus och hans hjärnskakning vet vi inte riktigt, han är väl den som är närmast spel i den skadade kvartetten, men som sagt går det inte att veta förrän matchdagen.
 
Så hårt utkik på uppvärmningen. Tummar är till för att hållas!
 
OBS avkast i Baltiskan kl 18:45!!
 
Tommy Thysell
Bästa starten på veckan…
2021-11-08 13:08
Från Vä Simon från Sesab, Jörn och Mattias från Beijer Bygg och längst till hö Johan från Future IT Partner

 

….hade dess fyra gentlemen imorse då man började arbetsveckan med en spännande och rivig padelmatch.
Det var Mattias Granholm och Jörn Looft Olsen från Beijer Bygg, Simon Kraljevic från Sesab och Johan Barwén från Future IT Partner som strålade samman denna arla morgonstund för en timmes padel och efterföljande goda frukost på The Edge.


Våra Padelfrukostar är en del av våra partneraktiviteter som på ett enkelt och opretentiöst sätt bygger broar och relationer inom Nätverket.
Vem vill ni utmana på nästa padelfrukost som är den 6 december?

 

Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig

BLI MEDLEM
Gilla oss på Facebook
Nyheter från våra lag
Flickor 05/06 (F16), 21/10 15:17 
Kampanjer och insamlingar, 19/10 11:37 
#VISTÄLLERUPP, 19/10 11:31 
Pojkar 05 (P16), 04/10 11:27 
Flickor 05/06 (F16), 14/09 19:56 
Flickor 05/06 (F16), 28/08 14:14 
 
#VISTÄLLERUPP Partners
KÖP DIN BILJETT HÄR
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS