SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hand the ball
HAND THE BALL i Malmös skolor

Vi har vi fokus på att sprida HAND THE BALL till skolor och fritids i Malmö stad. Inom Hand the Ball är värdegrundsskapande aktiviteter lika viktiga som själva handbollsspelet. 

 
De ord vi jobbat mest med är glädje, gemenskap, kreativitet, goda vinnare och goda förlorare, inkludering, självförtroende, självkänsla, att se alla, trygghet och att våga. För ökad inkludering har vi använt oss av den magiska Goalchabollen, bollen är mjuk och går därför inte att studsa utan inbjuder istället till passningsspel.
 
Under säsongen 2021/22 har vi försökt fördjupa och utveckla vårt samarbete med Augustenborgsskolan samt fortsätta med vår grupp på Nydalaskolan inom ramen för DOIT (delaktighet. organisering, inkludering och trygghet). DOIT syftar till att ge fler barn och unga tillgång till en meningsfull fritid och här samverkar vi med Rädda Barnen och RF-SISU Skåne.
 
Vi kommer också besöka alla de skolor som väntat på ett besök under pandemin.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
#VISTÄLLERUPP Partners
KÖP DIN BILJETT HÄR
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS