SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i HK Malmö
Bli medlem
Kallelse till årsmöte i HK Malmö den 30 augusti
2022-06-30 11:40
Obs! Ändrad dag för årsmötet
 
Medlemmar i HK Malmö kallas till årsmöte tisdagen den 30 augusti kl. 19.00
 
Tid och plats: Tisdag den 30 augusti kl. 19.00, HK Malmö kansli, Bronsyxegatan 5, vån 2. Det kommer finnas möjlighet att delta på mötet digitalt. Länk skickas ut efter anmälan.
 
Årsmöteshandlingar: Årsmöteshandlingar finns tillgängliga på kansliet senast en vecka före mötet.
 
Dagordning och val sker enlig stadgarna.
 
Meddela närvaro i förväg till kansli@hkmalmo.se gäller både om du tänker närvara fysiskt eller digitalt.
 
Välkomna!
Styrelsen i HK Malmö
Klara Persson förlänger
2022-06-28 14:00

Den vindsnabba vänstersexan Klara Persson förlänger sitt avtal med HK Malmö ytterligare en säsong. 

 

- Klara har haft en tuff första seniorsäsong i HK Malmö som till stor del präglats av skador. Nu hoppas vi att Klara får vara skadefri och får visa sina kvaliteter. Med Klara i laget får vi möjlighet att spela i högt tempo. Hon är en mycket snabb kantspelare med bra försvarsegenskaper och hon kommer bli en viktig tillgång under säsongen som kommer säger Robert Månsson, sportchef i HK Malmö.

 

- Jag ser fram emot den kommande säsongen med HK Malmö och mitt andra år som seniorspelare. Det är sjukt kul att få vara en del av HK Malmös elitsatsning på damsidan. Klubbens samarbete med Handbollsgymnasiet i Malmö ger mig även stora möjligheter att fortsätta min individuella utveckling under mitt sista gymnasieår. Vi är ett positivt gäng tjejer med mycket vilja och jag har ett stort förtroende för vår nye tränare Pierre. På planen går jag alltid in helhjärtat och jag vill alltid bidra med ett högt tempo och många kontringar säger Klara Persson.

 

- Klara rehabiliterar sig just nu från en höftskada som vi hoppas ska vara färdigläkt när vi startar upp i början av augusti.  Klara har fina egenskaper via sin friidrottsbakgrund vilket gör att hon har ett bra och snabbt löpsteg samt en härlig spänst. Egenskaper som ger en stor fördel som V6. Kan vi nu bara få fortsätta jobba med hennes handbollskunskaper så ska Klara säkerligen kunna ta flera steg framåt, för drivet och viljan har hon säger huvudtränaren Pierre Gaum.

Gabriel Thörn skriver 2-årsavtal
2022-06-27 13:00

Målvakten Gabriel Thörn kom till HK Malmö som A-pojke och har redan fått möjligheten att visa upp sig i seniorsammanhang med ett par inhopp. Nu skriver han ett tvåårigt avtal med HK Malmö. 

 

- Gabbe är en lovande målvakt som har börjat nosa på A-truppen. Han har gjort en bra säsong med utvecklingslaget och det känns mycket bra att han vill fortsätta i HK Malmö. Duktiga svenska målvakter är hårdvaluta och det känns skönt att vi nu kunnat knyta en bra besättning av målvakter med en bra åldersspridning till HK Malmö. Det ska bli spännande att följa Gabbe i fortsättningen och nu hoppas vi att han ska fortsätta ta kliv i sin utveckling säger sportchefen i HK Malmö Robert Månsson. 

 

- Det ska bli roligt och spännande att fortsätta min handbollskarriär i HK Malmö och fortsätta ta kliv och bli en bättre handbollsmålvakt. Jag ser fram emot att utvecklas med Björn och Jonas som tränare. Det känns bra att ha HK Malmös förtroende och att klubben vill satsa på mig som målvakt säger Gabriel Thörn.

 

Ornela skriver A-lagskontrakt med HK Malmö
2022-06-23 13:00

Ornela Haxhiu skriver 2-årskontrakt med HK Malmö. Ornela anslöt från Trelleborg som A-flicka och har under säsongen debuterat i seniorlaget.   

 

- Kul att Ornela nu tar det här klivet och fortsätter i HK Malmö. Hon har under säsongen som varit snabbt blivit "inkastad" i seniorsammanhang efter skadeproblemen i damtruppen. En uppgift som hon löst fantastiskt bra. Hon har dessutom varit ledande i U-laget och i JSM. Ornela är en spelare med en underbar mentalitet och driv som hela tiden vill bli bättre. Hennes utveckling har gått väldigt fort sen ankomsten från Trelleborg och det ska bli spännande att se vilka kliv hon kan ta under de kommande två säsongerna säger sportchefen i HK Malmö Robert Månsson.

 

- Det känns otroligt kul och spännande att skriva på för HK Malmö. Jag har tagit stora kliv sedan min övergång och ser därför Malmö som rätt plats för mig att utvecklas ännu mer. Klubben har fått mig att trivas fantastiskt bra sedan dag ett och jag ser därmed väldigt mycket fram emot kommande säsong säger Ornela Haxhiu.

 

- Härliga nyheter att Ornela valt att skriva på för HK Malmö. Hon har en fart och ett driv som gör henne farlig i genombrottsspelet från sin M9-position. Detta ihop med en beslutsam inställning till sin träning så är det härligt för oss tränare att få fortsätta utvecklas tillsammans med henne framöver säger huvudtränaren Pierre Gaum.

Handbollscamp 8-12 Augusti
2022-06-22 16:06

Nu var dags igen för sommarens handbollscamp🤾🏽‍♀️

 
Mellan den 8-12 Augusti kickstartar vi årets säsong med flera dagar fullt av handboll och glädje i Halörhallen.  
 
Anmälan hittar ni på hkmalmo.se eller LHK.nu😃 
 
Varmt välkomna☀️☀️
Elias Persson lyfts upp i A-truppen
2022-06-22 13:00

Elias Persson tar plats i Herrtruppen.

 

Den unge M6:an har gjort flera säsonger i föreningen och har även varit uppe och känt på både spel och träning med seniortruppen tidigare. Nu tar Elias Persson steget upp till A-laget och har valt att skriva ett avtal för den kommande säsongen. 

 

- Det är alltid kul när yngre spelare tar kliv och utvecklas. Elias har haft en häftig resa sen han kom till klubben för några år sedan. Han har gjort stora framsteg fysiskt och har varit en stark ledarfigur i U-laget under de senaste två säsongerna. Nu hoppas vi att han ska fortsätta sin utveckling och ta ytterligare kliv med sin handboll under kommande säsong säger sportchefen i HK Malmö Robert Månsson.

 

- Jag är mycket glad över denna möjlighet att få kliva upp i A-laget. Jag trivs väldigt bra i HK Malmö och ser framemot att kunna utvecklas ännu mer som handbollsspelare. Det ska även bli spännande med den nya tränarkonstellationen och satsningen på yngre spelare säger Elias Persson.

Bli medlem
Gilla oss på Facebook
Nyheter från våra lag
Parahandboll, 28/06 15:22 
#VISTÄLLERUPP, 08/06 12:00 
Trygg och säker förening, 08/06 12:00 
#VISTÄLLERUPP, 08/06 11:58 
 
#VISTÄLLERUPP Partners
KÖP DIN BILJETT HÄR
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS