SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Herrlaget

Hej och välkomna till HK Malmös herrlag.

 

Ett herrlag som sedan starten av HK Malmö spelat elithandboll även om det var lite väl tight förra säsongen, kunde mycket väl blivit spel i Allsvenskan för oss denna säsongen. Men efter en stark andra halva av säsongen kunde vi till slut säkra en plats i Handbollsligan igen.

 

Nya tag gäller och vi kommer fortsätta med den strategi som startades under 2023 där HK Malmö på lång sikt ska tillhöra toppen av Handbollsligan, vi är på god väg med men det är hårt jobb som gäller för alla i laget. Från Buttan vår duktiga lagledare/materialförvaltare till huvudtränare Björn Sätherström och alla där emellan. Där emellan finns assisterande Jonas Busk och målvaktstränare Kocken med Heine o Puma som ser till att spelarna är hela under säsongen. Allra hårdast får spelarna jobba, varje träning och match ska helst vara lite bättre än förra.

 

Önskar ni fler nyheter om laget så håll koll på sociala medier där vi finns på Instagram och Facebook, inom en snart framtid kommer HK Malmö samla sig under samma konto eftersom vi lever under parollen Tillsammans.

 

På instagram går vi då under hkmhandboll

På facebook kommer det bli HK Malmös officiella.

 

 

 

 

Spelade matcher
Tis 16/4 19:00
Sön 14/4 16:30
Tor 11/4 19:00
34 - 24
Mån 8/4 19:00
26 - 33
Fre 5/4 19:00
36 - 27
Tor 28/3 19:00
31 - 24
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Handbollens huvudpartner
#VISTÄLLERUPP Partners
KÖP DIN BILJETT HÄR
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS
2007 Klubben
Krafttaget
HK Malmös officiella bussbolag