Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välutbildade ledare i HK Malmö
2018-06-18 08:47
Stian, Hanna och Konrad

Den gångna helgen har en hel del handbollsfolk från hela landet varit samlade på Bosön utanför Stockholm för att gnugga geniknölarna och förkovrat sig i Tränarskolan - TS3.


Denna viktiga utbildning förärades av tre ledare från HK Malmö. Vårt tränarpar på herrsidan, Stian Tönnesen och Konrad Rasmussen avslutade sin TS3-utbildning, medan vår ungdomstränare och tillika Skånelagstränare Hanna Jakobsson påbörjade densamma.


Att ha gediget utbildade ledare är både bra och nödvändigt och ligger helt i linje med föreningens policy.

Välkommen till HK Malmö Nisse Pettersson
2018-06-11 10:50
Foto: Petter Arvidsson, Bildbyrån

HK Malmö välkomnar Nils Pettersson till spel med klubben.

 

Nils Pettersson är vänstersexa och kommer närmast från spel i Hammarby IF, där han spelat sedan 2009. Nisse, som han kallas, är född 1991 och en stor profil hos Hammarbys trogna fans.

 

-Det här känns väldigt spännande! Jag har fått ett gott intryck av klubben när jag pratat med Stian och Jörgen och ser fram emot att komma till Malmö. Jag ser fram emot många roliga matcher i såväl Handbollsligan som Europacupen, säger Nisse Pettersson

 

Stian Tönnesen, HK Malmös tränare, är naturligtvis nöjd över att Nisse ansluter till truppen.

 

-Givetvis är jag det. Vi får in en väldigt komplett spelare och jag tror detta kommer att bli väldigt bra. Tillsammans med Simon Nyberg har vi ett utomordentligt par på vänstersex. Nisse är säker i läget och har ett bra register. Då han även är bra defensivt ser jag detta som en väldigt bra värvning.

 

-Är Stian nöjd så är jag nöjd, konstaterar ordförande Jörgen Rasmusson glatt. -Även jag tycker att det ser väldigt bra ut på kanten med Nisses namnteckning för spel i Malmö. Nu tycker jag att vi har en trupp som är precis lika bra som den vi hade den gångna säsongen och det är faktiskt så att man redan nu längtar till premiären av nästa säsong.

 

Nils Pettersson är 187 cm och har en matchvikt på ca 90 kg. Han har Sannadals SK som moderklubb.


Årsmötet i Dalhems IF skjuts upp!
2018-06-08 10:10
Måndagens (11/6) årsmöte i Dalhems IF skjuts upp. Detta beroende på att alla ekonomiska handlingar av olika orsaker ej hinner bli klara i tid. Nytt datum för årsmöte meddelas inom kort.
Våra ungdomar trivs i sanden
2018-06-07 10:39

Beachhandbollen fortsätter att öka i popularitet. Förra veckan var det klasser i Malmö som fick testa denna roliga variant av handboll under vårt arrangörskap av Olympic Day.


Även våra egna ungdomar är stora entusiaster av beachhandboll och även väldigt duktiga. De gångna helgerna har många av våra lag deltagit i OV´s stora turnering i Helsingborg. Denna spelas med de internationella reglerna för beachhandboll, som är lite annorlunda än det traditionella regelverket.


Snart stundar även Åhus Beachhandboll på Täppetstranden i Åhus. Dit beger sig många av våra lag för att spela beachhandboll, umgås och ha lite semesterfeeling då det hela är en enda stor familjefest. Har du semester under tiden turneringen pågår så kan vi varmt rekommendera att du åker upp och hejar. I några ålderklasser gör vi gemensam sak med vännerna från Ljunghusens HK.


Även vårt herrlag finns på plats och tävlar i den prestigefyllda elitklassen.


All fakta inför en eventuell tur till Åhus finner du här. http://ahusbeach.com/ahus-beachhandboll-festival

Olympic Day
2018-06-01 17:25

Idag har HK Malmö deltagit i Olympic Day på Ribersborgsstranden, även kallad Ribban. Under Hanna Jakobssons ledning har klubben med hjälp av några herrlagsspelare visat handbollens ädla konst för skolklasser i Malmö. I helgen är det prova-på för allmänheten klockan 11-16 båda dagarna. Välkomna!

Satsning på tjejer och vår värdegrund
2018-05-28 15:16

HK Malmö har blivit beviljade projektmedel från Sparbanksstiftelsen Finn för att vi säsongen 2018/19 ska kunna göra en riktad satsning för att få fler tjejer att bli ledare. Målet är att få tjejerna att stanna kvar i föreningen och på så sätt omsätta sina kunskaper i olika roller som är viktiga för föreningens framtid. Förutom en ledarutbildning får de även tillgång till erfarna mentorer som ska stötta och vägleda dem i ledarrollen.

 

Skåneidrotten genom Idrottslyftet stödjer oss säsongen 2018/19 för att vi vill bli en mer socialt ansvarstagande förening där vi fokuserar och fördjupar vårt värdegrundsarbete. Vi vill att våra barn och unga ska vara i en miljö som är fri från mobbning och kränkningar.

 

HK Malmö vill inte bara nå segrar på handbollsplanen utan också utanför plan och vidare ut i samhället. Därför är vi oerhört tacksamma att Sparbanksstiftelsen Finn och Skåneidrotten visar förtroende för oss och våra idéer samt ger oss den möjligheten.


Nästa match
Gilla oss på Facebook
Nyheter från våra lag
Flickor 08, 02/06 09:00 
Flickor 04, 25/05 11:43 
Bollskola, 23/05 14:04 
Pojkar 03, 21/05 21:40 
Bollskola, 16/05 14:35 
Pojkar 03, 13/05 18:45 
 
KÖP DIN BILJETT HÄR
HANDBOLLSLIGAN
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
LIGASPONSORER
MEDIAPARTNERS