Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i HK Malmö
BLI MEDLEM
Elegant fransos klar för ytterligare en säsong
2020-05-28 06:09
Daniel Qvick Servicemarknadschef


 

Autogruppen i Lund som marknadsför och som har Citroen, DS Automobiles och Peugeot i sin produktportfölj  väljer att förlänga med HK Malmö och fortsätter vara Nätverkspartner kommande säsong.

Bolaget är ett riktigt genuint familjeföretag som drivs av Familjen Schöld och finns i Helsingborg, Lund och snart i Malmö.

Med sitt personliga och chosefria ledarskap har företagets  VD Mikael Schöld skapat en företagskultur med ledord som kunden i centrum, omtanke och hög professionalitet som genomsyrar hela företaget.


Autogruppen i Lund har en skadeverkstad för plåtskador och är även en fullmärkesverkstad och kan således ta emot de flesta bilmärken för service och reparation.

För mer information gå in på https://autogruppensyd.se/

 

Mikael är en sann föreningsmänniska och idrottskille och har ett nära samarbete med ett par strategiskt utvalda klubbar där HK Malmö är en av dem å det är vi så klart glada för.

 

Välkomna ni också till ännu en säsong med HK Malmö


Gunnar Wibisono

Sälj-och Partneransvarig

 

 


HK Malmö Challenge 2020 presented by Grönlunds Golvsystem!
2020-05-21 08:20
Segrande lag Fr v Johan Barwén, Emil Wärn, Anton Hellberg och Robert Ohlsson(OBS bilden är ett fotomontage. egentligen är avståndet mellan dem 2 m eller 7 falaflar...)

I strålande solsken och med ett månghövdat startfält utspelades HK Malmös årliga Nätverksgolf på anrika Bokskogens GK
Pga rådande omständigheter genomfördes Nätverksträffen i enlighet med Folkhälsomyndighetens och Golf förbundets restriktioner och rekommendationer.

Vid första tee stod Jörgen och välkomnade våra gäster som brukligt innan de slog ut.
Sedan var det ett välkommet inslag att alla våra golfspelande herrspelare, Simon N, Hampus O, Viktor Ö, Daniel E, Johannes L, Anton H och Elias H inkl vår sjukgymnast Heine kunde närvara denna dag.

Eventet genomfördes i ett synnerligen avskalat format utan gemensamma samlingar nånstans under dagen utan all information om aktiviteten med starttider skickades ut i förväg.
Å när resp boll väl var ute på banan kunde avstånden mellan deltagarna med råge beaktas.

Sedan behöver man väl inte som Lasse Larsson och hans boll som verkligen drev det till sin spets. Den bollen spred sina bollar friskt ut i ruff, semiruff, hamnade i bunkrar, Out of Bound, buskar etc som skulle få vilken vattenspridare som helst att bli grön av avund...

Denna riktigt trevliga golfdag visade sig att bli en ruggigt jämn historia(framför allt i toppen) med många bra prestationer och låga scorer.
Förutom att vi kunde kora ett bästa lag(se bild) så hade vi även de sedvanliga individuella momenten Long Drive och Nearest Pin.
Den som slog längst var Per Håkan Andersson från Rafab/ Lödde Plåt som fick iväg bollen gott och väl dryga 260 m. Nearest Pin fick äntligen vår alldeles egen Thomas "Rothen" Roth från Sydel till det och kunde uppvisa finfina 55 cm från Hål.

Då vill jag från HK Malmös sida passa på att tacka alla som hjälpte till under dagen, Bokskogens GK med Lasse och Thomas i spetsen, alla golfare som förgyllde denna kingadag å inte minst Grönlunds Golvsystem som satte guldkant på Nätverksträffen med sina trevliga goodiebags och sitt värdskap.
Nu lever vi på minnena från denna dag och ser fram emot nästa års Nätverksgolf.

Over and Out

Gunnar Wibisono
Sälj-och Partneransvarig
Ännu en tung pjäs klar för HK Malmö
2020-05-18 09:35
Fr v Anders Welander och Thomas Sjöberg

Det är med stor glädje som vi kan konstatera att vi har gjort klart med ännu en av klubbens trogna tungviktare och huvudpartners, Climat80 som fö numera ingår i finska ARE-Gruppen.

Företaget med dess grundare Mats Mårtensson i spetsen tillhör också den grundstomme av företag som har varit med i många år, som är och har varit en av våra bärande partners i klubben.


Vad som också gör avtalet fantastiskt och som vi ödmjukt kan konstatera är ett det är ett flerårsavtal som Climat80 väljer att skriva med klubben. Climat80 fortsätter vara huvudpartner för såväl klubben som för våra sociala projekt. Detta avtal innebär en oerhörd trygghet för oss och inte minst, så får vi denna viktiga kontinuitet med vår partner.

I företagets marknadschef Anders Welander har vi dessutom en sann ambassadör för klubben och som är starkt engagerad i marknadsgruppen. Tillsammans med företagets VD Thomas Sjöberg bildar Anders en bra skolad och väldigt erfaren duo i Nätverket.


Climat80-gruppen består av sju dotterbolag, har över 400 anställda och omsätter 700 milj SEK och verkar främst i södra Sverige. För mer info finns på https://climat80.se/


Därför är det med glädje och stolthet vi hälsar Climat80 varmt välkomna till kommande säsonger med HK Malmö och till ett fortsatt gott samarbete.


Gunnar Wibisono

Sälj-och Partneransvarig
 

Norsk uppstickare klar för ytterligare en säsong
2020-05-14 12:45
VD Tomaz Bodmark

 

I mångas handbollsögon ses HK Malmö fortfarande som en uppstickare. Kanske beror det på klubbens relativt unga ålder eller är det kanske tack vare starka profiler som har spelat i klubben eller är det kanske att vi aldrig har hymlat med målen vi har med våra resp Dam-och Herrlag. Oavsett vilket, från en uppstickare till en annan så vill vi hälsa Betonmast och deras VD Tomaz Bodmark varmt välkomna till ännu en säsong.

 

Att vi har velat ha en fortsättning på vårt samarbete har det inte rått någon som helst tvivel om men Betonmast har haft en grym utväxling i sin Malmö/Skåne-etablering. Att hitta ett tillfälle å träffas vid förhandlingsbordet har inte varit det lättaste pga alla de projekt man har varit upptagna med. Därför känns det så skönt att avtalet äntligen är på plats.


Betonmast är en av Norges största byggentreprenörer och har funnits i Sverige sedan 2006(1 år innan HK Malmö bildades) och på allvar i Malmö/Skåne sedan 2018. På denna korta tid har Tomaz verkligen satt företaget och namnet på Skånekartan.

Med den profil som vårt affärsnätverk har passar Betonmast med sin bakgrund och inriktning in i gänget som handen i handsken. 

Vill ni veta mer om Tomaz och hans kollegor så finns det att läsa på

https://www.betonmast.se/verksamheter/betonmast-malmo/


Välkommen till ett nytt handbollsår!


Gunnar Wibisono

Sälj-och PartneransvarigHK Malmös Samhällsnytta värderas till 17 miljoner!
2020-05-13 09:00

#Viställerupp är Handbollsligans och SHE:s samhällsengagemang inom Hälsa, Integration och Inkludering. Totalt bedrivs 135 olika verksamheter och projekt för 42 000 barn och unga i de 26 klubbarna runt om i Sverige. 


Idrottsekonomiskt centrum i Lund har granskat handbollsklubbarnas verksamheter och har kommit fram till att det totala samhällsvärdet uppgår till 120 miljoner kronor det gångna verksamhetsåret. Detta värde inkluderar minskade sjukvårdskostnader och ökade hälsoförbättringar, samt effekter kring bättre social gemenskap, studier och arbetsmarknadsframgång.


- Samhällsnyttan inom handbollen är således mycket stor inom de sociala områden som bedrivs inom #viställerupp. Till detta kommer dessutom övriga samhällsnyttiga effekter som till exempel skatteinkomster och turismekonomiska effekter, säger Björn Anders Larsson, ekonom och samhällsanalytiker vid Idrottsekonomiskt centrum i Lund.

 

Varje klubb bedriver egna verksamheter och projekt utifrån de utmaningar och möjligheter man har på sin lokala marknad. Det kan vara skolaktiviteter för att sätta fler barn i rörelse, integrationsprojekt för nyanlända, aktiviteter för barn med funktionsvariationer och mycket, mycket mera. Tillsammans manifesterar klubbarna detta under parollen #viställerupp.  

- Klubbarna gör fantastiska samhällsinsatser. Att nu få ett värde på alla dessa verksamheter och projekt blir en viktig pusselbit i den fortsatta utvecklingen av #viställerupp, säger Peter Gentzel, vd för Svensk Elithandboll.

 

Aldrig tidigare har samtliga lag i både dam- och herrligan i någon idrott slutit upp under en gemensam samhällsmanifestation i denna omfattning. Det gör #viställerupp till en världsunik satsning.


HK Malmös samhällsnytta det gångna verksamhetsåret värderas till 17 miljoner kronor; dvs 14 procent av totalen.


- För oss i HK Malmö har den gångna säsongen varit mycket framgångsrik då vi tillsammans med våra partners har kunnat fördjupa och synliggöra vårt samhällsengagemang. Störst genomslag har vårt arbete varit i Malmös grundskolor där 1500 elever fått prova på att spela handboll samtidigt som vi kunnat förmedla vikten av sunda värderingar, säger Mikael Johansson, verksamhetschef i HK Malmö.

Erfaret nyförvärv med starka meriter klart för Malmö
2020-05-13 07:27
Fr v VD Tom Johansson och till höger har vi Arbetsledare Bjarne Andersson

Då kan vi presentera en av säsongens nyförvärv som direkt tar en plats i Nätverket. 

Golvinteriör från Trelleborg har skrivit på för kommande säsong och vi är synnerligen glada för att vi har lyckats landa avtalet med detta gedigna företag.

 

Som namnet antyder så är Golvinteriör verksamt inom alla typer av golvbeläggningsarbete tex läggning av parkettgolv, gummigolv, plastmattor, textilgolv, sättning av väggmattor, behandling av trädäck samt slipning av trägolv. 

Med kontoret och butiken beläget i Trelleborg arbetar man främst i sydvästra delen av Skåne. Mer finns att läsa på: https://www.golvinterior.nu/

 

Nästa år fyller företaget 50 år och vi ser verkligen fram emot att få  lära känna denna 50 åriga yngling som kommer att tillföra mycket erfarenhet och kontakter in i vårt affärsnätverk.


I företagets VD Tom Johansson och Arbetsledare Bjarne Andersson får vi dessutom in två riktigt  frejdiga och handbollsintresserade boys som garanterat kommer vara på plats till varje match när säsongen drar igång.

 

Välkomna till HK Malmö Tom och Bjarne!Gunnar Wibisono

Sälj-och Partneransvarig

 

 

BLI MEDLEM

Vi vill passa på att tacka alla för en spännande och framgångsrik säsong. Nu laddar vi för nya härliga utmaningar

Gilla oss på Facebook
Nyheter från våra lag
Damlaget, 15/05 15:44 
Flickor 08 (F11), 08/05 20:53 
Damlaget, 07/05 16:00 
Flickor 08 (F11), 03/05 23:03 
Flickor 08 (F11), 29/04 16:58 
 
#VISTÄLLERUPP Partners
KÖP DIN BILJETT HÄR
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS