Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Semester
2018-07-09 10:22

Som på alla andra arbetsplatser är det nu semestertider. Vi är tillbaka med full styrka på kontoret den 13/8. Ni finner under fliken "kontakt" på hemsidan de olika personer ni ev kan ha behov att kontakta. Vi önskar er alla en fortsatt ljuvlig sommar!


Peter Svensson, ny tränare för damer U
2018-07-09 08:16

Vem är Peter Svensson?

Jag är en 53 år ung "vinnarskalle" med cirka 20 års förflutet inom handbollen. Först som spelare (div 1 som högst) och på senare tid som ledare/tränare, senast för damer senior i IFK Malmö HF. Har en nytagen TS2-utbildnig och siktet inställt på att börja TS3-utbildningen 2019.

Tack Ulf!
2018-07-04 21:13

Vår marknadsansvarige Ulf Mohlin Fagerström som arbetat med våra sponsorer, kommunikation och evenemang har efter sju år i föreningen valt att gå vidare i sin karriär.


-Jag har och har alltid haft en bra och nära relation med Ulf, och vi har alltid jobbat mycket bra tillsammans. Det känns väldigt tråkigt att han lämnar föreningen.

Vi önskar honom givetvis stort lycka till och tackar för allt han tillfört klubben både yrkesmässigt och socialt, säger HK Malmös ordförande Jörgen Rasmusson.


Ulf kommenterar sitt beslut..


-Detta är ett av de svåraste beslut jag någonsin fattat, och det är inte utan visst vemod jag nu väljer att gå vidare till nya utmaningar, vilka jag självklart ser fram emot.

HK Malmö har många fantastiska människor som förgyllt min vardag, inte minst mina tre arbetskamrater på kontoret. Sedan 2011 har jag också jobbat väldigt nära Jörgen, och de reser vi tillsammans gjort i Sverige och vida världen kommer jag utan tvivel att bära med mig som härliga minnen.

Jag önskar HK Malmö all lycka framöver. I den mån tiden medger så ses vi på läktaren i Baltiska hallen!


Ulf kommer jobbar kvar till den 14/9 och är således med fram till hemmapremiären mot Lugi den 12 september.


Hanna Popaja i U16-landslaget
2018-07-04 21:11

HK Malmös duktiga målvakt Hanna Popaja finns med i landslagstruppen för U16 som just nu spelar European Open i Göteborg.


Vi i HK Malmö är självklart stolta över att ha en spelare som finns med i det yngsta tjejlandslaget.


Du kan följa hur det går för Hanna och för Sverige på länken nedan www.handbollslandslaget.se.


Välutbildade ledare i HK Malmö
2018-06-18 08:47
Stian, Hanna och Konrad

Den gångna helgen har en hel del handbollsfolk från hela landet varit samlade på Bosön utanför Stockholm för att gnugga geniknölarna och förkovrat sig i Tränarskolan - TS3.


Denna viktiga utbildning förärades av tre ledare från HK Malmö. Vårt tränarpar på herrsidan, Stian Tönnesen och Konrad Rasmussen avslutade sin TS3-utbildning, medan vår ungdomstränare och tillika Skånelagstränare Hanna Jakobsson påbörjade densamma.


Att ha gediget utbildade ledare är både bra och nödvändigt och ligger helt i linje med föreningens policy.

Välkommen till HK Malmö Nisse Pettersson
2018-06-11 10:50
Foto: Petter Arvidsson, Bildbyrån

HK Malmö välkomnar Nils Pettersson till spel med klubben.

 

Nils Pettersson är vänstersexa och kommer närmast från spel i Hammarby IF, där han spelat sedan 2009. Nisse, som han kallas, är född 1991 och en stor profil hos Hammarbys trogna fans.

 

-Det här känns väldigt spännande! Jag har fått ett gott intryck av klubben när jag pratat med Stian och Jörgen och ser fram emot att komma till Malmö. Jag ser fram emot många roliga matcher i såväl Handbollsligan som Europacupen, säger Nisse Pettersson

 

Stian Tönnesen, HK Malmös tränare, är naturligtvis nöjd över att Nisse ansluter till truppen.

 

-Givetvis är jag det. Vi får in en väldigt komplett spelare och jag tror detta kommer att bli väldigt bra. Tillsammans med Simon Nyberg har vi ett utomordentligt par på vänstersex. Nisse är säker i läget och har ett bra register. Då han även är bra defensivt ser jag detta som en väldigt bra värvning.

 

-Är Stian nöjd så är jag nöjd, konstaterar ordförande Jörgen Rasmusson glatt. -Även jag tycker att det ser väldigt bra ut på kanten med Nisses namnteckning för spel i Malmö. Nu tycker jag att vi har en trupp som är precis lika bra som den vi hade den gångna säsongen och det är faktiskt så att man redan nu längtar till premiären av nästa säsong.

 

Nils Pettersson är 187 cm och har en matchvikt på ca 90 kg. Han har Sannadals SK som moderklubb.


Nästa match
Gilla oss på Facebook
Nyheter från våra lag
Pojkar 03, 19/07 07:45 
Pojkar 03, 07/07 12:32 
Herrjunior, 04/07 13:05 
Pojkar 03, 29/06 09:55 
Flickor 08, 02/06 09:00 
Flickor 04, 25/05 11:43 
 
KÖP DIN BILJETT HÄR
HANDBOLLSLIGAN
Huvudsponsorer
Materialleverantörer
LIGASPONSORER
MEDIAPARTNERS