SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NIU Handboll

HK Malmö är ansvarig för handbollsutbildningen på Malmö idrottsgymnasium. Utbildningen är NIU-certifierad. Det innebär att verksamheten är kvalitetssäkrad inom de ramar och de krav som ställs inom Svensk Handboll. 

 

På Malmö idrottsgymnasium möter du engagerade lärare och tränare i en inspirerande studie- och elitidrottsmiljö präglad av glädje, utveckling och resultat. Du lär känna många nya idrottsintresserade människor. Skolledare, lärare och övrig personal har förståelse för din situation och vill att du som idrottselev ska kunna nå bästa möjliga resultat – både i skolan och inom din idrott.

 

Handbollsträningen är unikt anpassad efter varje individ där huvudfokus ligger på att utveckla individens svagheter samt styrkor. Du kommer att följa en individuellt utformad utvecklingsplan som är helt och hållet anpassat efter dig som spelare.

 

Tävlings- och träningslära är också en stor del i utbildningen där du får hjälp med att förebygga skador, planera skola och träning samt lära dig om kostens betydelse för din prestation.  

 

Handbollsutbildningen leds av kompetenta ledare/tränare med erfarenhet av spel i elitserien och landslaget. De har även erfarenhet som tränare från olika elitklubbar, distriktslag och ungdomslag runt om i Skåne.

 

Huvudinstruktör: Robert Månsson 0732540403 robertmansson92@gmail.com

Instruktör: Tim Hilding

MV-instruktör: Erik ”Jerka” Sunesson

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 22/05 12:14 
Hem, 13/05 11:47 
Hem, 10/05 11:50 
Hem, 06/05 11:33 
 
Handbollens huvudpartner
#VISTÄLLERUPP Partners
KÖP DIN BILJETT HÄR
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS
2007 Klubben
Krafttaget
HK Malmös officiella bussbolag