SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SÄKRA BÄSTA PLATSEN INFÖR SLUTSPELET- KÖP DIN SOFFBILJETT HÄR!

Denna envisa och nesliga Covid-19 spelar oss hela tiden sitt spratt. Det tydligaste tecknet är att vi tyvärr har fått spela våra inledande matcher utan Dig och utan en större publik. 

 
Tro mig men våra spelare och ledare har verkligen saknat ditt stöd på läktaren. Att spela inför tomma läktare är en konstig känsla för spelare, ledare, ja för hela klubben. 
 
Det är ni fans som finns där och stöttar laget i framgång och i motgång och som gör att spelarna känner stolthet och lycka. Kort och gott, utan er skulle HK Malmö inte vara nånting. Som du vet kan man stötta sitt lag på olika sätt å här kommer ett av dem. Genom att köpa din soffbiljett för 50 kr har du förutom att ha garanterat dig om ”bästa platsen” så hjälper du även klubben i dessa påfrestande pandemitider. 
 
Med din och många Malmöbors hjälp ser vi till att hålla drömmen levande. Skriv Soffbiljett på meddelanderaden och Swisha över 50 kr på 123 616 0204. 
UTMANINGEN! Swishar du minst 150 kr är du med i utlottningen om en matchtröja signerad av både HK Malmö Herr och HK Malmö Dam. 

Stort tack för Din support å kom ihåg… 

Tillsammans, På Planen, På bänken, På Läktaren 
Jörgen Rasmusson Ordförande HK Malmö
 
#VISTÄLLERUPP Partners
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS