SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Om klubben

HK Malmö med organisationsnummer 802437-6009 bildades 2007 och vi har snabbt etablerat oss i toppen av svensk handboll på herrsidan och med ett damlag i division 1. År 2017 gick HK Malmö och Dalhems IF ihop och på så sätt har vi fått både ett herrlag och ett damlag på seniornivå samt 20 ungdomslag både på pojk- och flicksidan. Vi har även tre bollskolor i Tygelsjö, på Bäckagårdsskolan och på Annebergsskolan.

 

HK Malmö utsågs på Föreningsgalan av Malmö stad till Årets Idrottsförening 2019.

 

Vi har ett aktivt arbete i Malmös skolor där vi rekryterar barn och ungdomar, vi har även ett parahandbollslag för personer med funktionsvariationer. HK Malmö är också den part som har hand om handbollsgymnasiet och vi är med i Malmö Idrottsakademi för att våra elitaktiva ska få ett optimalt stöd och kunna kombinera idrott med studier samt få karriärvägledning.

 

Vi ÄR vår värdegrund. Det innebär att vi alla spelar I SAMMA LAG - PÅ PLANEN, PÅ BÄNKEN, PÅ LÄKTAREN. För oss är det viktigt att vi är och uppfattas som en hel förening. Samtidigt vill vi bli mer professionella i vårt arbete. Detta innefattar ett nytt gemensamt kansli som ger stöd och stöttning till ledare, spelare och alla medlemmar.

 

Att bygga relationer är vi bra på i HK Malmö. Vi blev 2017 belönade av handbollsligan för vårt arbete med våra sponsorer och samarbetspartners genom utmärkelsen ”Handbollsveriges mest nöjda sponsorer”.

 

Vi har en vision om att säsongen 2022/23 ha ett damlag i allsvenskan eller SHE. Senast år 2022 är även målet att vårt herrlag ska ha tagit ett efterlängtat SM – guld. I HK Malmö når vi elit genom ungdomsbredd. HK Malmö ska vara hela Malmös angelägenhet. Tillsammans lyfter vi Malmö och Malmöhandbollen.

 
Handbollens huvudpartner
#VISTÄLLERUPP Partners
KÖP DIN BILJETT HÄR
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS
2007 Klubben
Krafttaget
HK Malmös officiella bussbolag