SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i HK Malmö
Bli medlem
Seriepremiär, damer div 1 Södra!
2022-09-28 13:44
Vi ses väl på lördag?
 
HEMMAPREMIÄR mot IF HALLBY
2022-09-16 09:34

Torsdagen den 22 september är det hemmapremiär i Handbollsligan! Vi möter IF Hallby från Jönköping och nu behöver vi allt stöd vi kan få från läktaren i den nyrenoverade Baltiska Hallen.

 

Köp era biljetter i förväg.

 

Biljettlänken: http://hkmalmo.ebiljett.nu/

HK Malmö anställer ny ungdomskonsulent
2022-09-12 13:44

Föreningen fortsätter sin resa framåt och med nya HK Malmö 2.0 behöver vi fortsatt utveckla föreningen. Ett steg i den riktningen har varit att anställa en ny ungdomskonsulent. Martin Nihlén är den som ska bära rollen och han har redan smygstartat i sin nya roll sedan den 1 september.

 

- Martin är en fantastisk föreningsmänniska som har funnits i HK Malmö sedan 2019. Han har följt föreningens utveckling och har tidigare i sin ideella roll i allra högsta grad bidragit med energi och hårt arbete för HK Malmö. Det känns såklart mycket roligt att Martin nu går in i föreningen på heltid så att vi kan få ut ännu mer av hans driv och kunskaper. Martin är en mycket kreativ person som ständigt utmanar de traditionella tankarna som finns i en handbollsförening vilket vi ser som en stor styrka. Nu ser vi fram emot att fortsätta utveckla HK Malmö och ja är övertygad om att Martin är rätt person för att hjälpa föreningen framåt säger Sportchef Robert Månsson.

 

- Jag ser verkligen fram emot att få jobba på heltid i HK Malmö. Jag gillar det som är på väg att byggas upp i klubben och tankarna kring HK Malmö 2.0 där det finns en stor utvecklingspotential för hela föreningen hela vägen från dam-/herrlag och ner till våra bollskolor runt om i Malmö. HK Malmö har många engagerade ledare som gör ett stort arbete som det ska bli kul att utvecklas tillsammans med. Visst finns det många utmaningar men det gör det bara kul och extra spännande. Mikael Johansson har lagt en bra grund ihop med Spolle, Robban, Buttan och Mirsad som gör uppstarten enklare för mig säger Martin Nihlén. 

Säsongströja
2022-09-12 09:00

Nu kan ni beställa HK Malmös säsongströja för 995:-, den gäller som Ert säsongskort under hela säsongen 2022-2023 för HK Malmös damer och herrar i div 1 södra resp. Herrligan.

Även kvalspel och slutspel ingår, undantag för SM-final.

 

Tröjan har ni alltid på er vid matcherna så klart, allt för att visa vårt stöd till våra duktiga spelare!

 

Ordinarie pris för ett säsongskort i Herrligan är 1495:-, så passa på och säkra er tröja. Begränsat antal finns.

 

Maila er beställning till martin@hkmalmo.se

Bli medlem
Gilla oss på Facebook
Nyheter från våra lag
Handboll Fitness, 26/09 09:43 
Damlaget, 12/09 09:34 
Trygg och säker förening, 05/09 15:00 
Kampanjer och insamlingar, 05/09 14:37 
#VISTÄLLERUPP, 05/09 14:36 
#VISTÄLLERUPP, 05/09 14:36 
 
Handbollens huvudpartner
#VISTÄLLERUPP Partners
KÖP DIN BILJETT HÄR
Huvudpartners
Huvudpartner HK Malmö Dam
Materialleverantörer
Ligapartners
MEDIAPARTNERS